13

Камионджия

преди 22 минути

До АнонименАко не е този камионджия да ти донесе продукти за елементарните ти потребности, ще си ядеш !Уважавайте ги! Все другите са ви виновни.Интересно ще ми е, ако ти се окажеш в подобна ситуация ?!

12

aaa

преди 1 час

Нали асфалт не се ядеше, бе? Какво стана? Браво, анти-гербаджии, само така! Без Бойко ще висите като ***.овете ви по пътищата

11

Анонимен

преди 1 час

Да висят като прани *** и да си мислят за Тома зеленият ***

10

Макето

преди 2 часа

До Анонимен.Ами ако не бяха "зелените"проблема с този път отдавна да е разрешен.Заради тях няма нормална магистрала.

9

Анонимен

преди 3 часа

Мдаа, класика по селски. Някакъв тъъъп камионджия с повредена бракма блокира държавата. На такива лумпеняци да им се отнемат книжките завинаги а камиона-таралясник да се конфискува.Отделно там където е минал технически преглед глоба 100 хил лева и една година запечатан. Ето така се оправя една провалена държава ама нали народеца е проЦт ..

8

пп

преди 3 часа

Оффф,ами ние какво да кажем от Варна,като си нямаме нито магистрала до София,нито нормален път до Бургас! Вие само за пътя София Кулата мислите!

7

До Селянин

преди 3 часа

Тия "софиянци" са бившите ти съселяни, които продадоха земи и къщи, за да си купят апартамент НА София. И понеже нямат имот на село, през почивните дни ходят НА Гърция.

6

Анонимен

преди 3 часа

Това ми харесва - традиционно Гладен път се затапи...

5

Анонимен

преди 4 часа

бау бау

4

Анонимен

преди 4 часа

То не че на безумното кръгово преди Кресна не е същото...парламента дреме магистралата няма да е готова и слуд 100 години.Не могат да се разберат кой да открадне за да я дострои.А това кръгово за чий им беше на тия инженери...

3

Г

преди 4 часа

Понеже вие от Сливен Ямбол Хаскьой РВ и регионите се избивате да шофирате всеки Петък към южното Черноморие, и там е същата работа . От Бъргас до мечтаният ви Арапя ...

2

Селянин

преди 4 часа

Тия Софиянци са страшни мазохисти. Половин ден висят в задръстване на границата за да влязат в Гърция. После същото на връщане и за капак, винаги има някоя случка в дефилето или на Струма и там дремят като *** още някой друг час. И всичко това за да са един ден и половина в Гърция.

1

Анонимен

преди 4 часа

Независимост, на най-зависимата държава. Цирка е пълен.