262

ДО 257 Гошо

преди 7 секунди

Няма начин да се ,,разфасоват ,, украйнски деца по западни клиники ! Там не управляват хунти всичко се разчува и нямаше да има нужда хора от диктаторска Русия да обяснява къде са украинските н деца ,а напротив децата са отвлечени във Русия -- и като контра пункт руската пропаганда е измислила че децата се ,,разфасоват,, във Европа ! Това обаче не е сев Корея или африканска диктатура във свободния свят това ще из;езе на яве за минути -- да единичен случай е възможен и не само във Европа ,но не и

261

Петров

преди 3 минути

Руски окупатори ,вън от независима и суверенна Украйна ! Смърт за руските фашисти, които по жестокости и унищожения надминаха дори хитлеристите ! Дано всички агресори бъдат върнати на Путин в дървени доспехи !!!

260

Оъъ

преди 3 минути

Малко е да дерат на живо

259

Копейкин

преди 4 минути

Теорията на Дарвин за произход на човека от маймуните е вярна само що се отнася за руснаците. Разбирам, че обиждам маймуните но те са прародители на "великата и непобедима"

258

Пропаднал народ...

преди 6 минути

След втората световна ,особено след Афганистан е било пълно със наркомани и главорези --още не могат да се оправят --след тази кървава продължителна воина хиляди главорези употребяващи дрога ще се влеят във редовете на всякаква тежка престъпност --защото главорези не се адаптират !

257

Гошо

преди 10 минути

ФАЛШИВА СТАТИЯ. Сашо имаше една русконенавиждаща твоя колежка, но някъде се скри, сега ти ръсиш простотии. По-добре напиши за лабораториите за биологично оръжие, за живите донори които Украйна изпраща уж на лечение на запад, за хилядите украински деца които са разфасовани в западни клиники и ги водят за изчезнали. Тези украино-холивудски издънки сме ги гледали. Престани да се излагаш.

256

Психологическа война

преди 10 минути

Когато нещата се усложнят и невървят ,ако много хора се предават или се сметне че ще има полза се започва ,,психологическа война,, Русия не е страх от международен съд и такива работи като гледам след войската им камък върху камък не остава --явно дават много жертви и опитват да сломят врага по всички познати начини Искат чрез ужас да уплашат най-вече свойте войници да не се предават ! А пък си представете какво правят със заловените наемници ? Но 100% ще им се върне същото .

255

агент Мъдлър ЦРУ

преди 10 минути

Докато има болни мозъци като Вовата, такива неща ще стават. Рашките в културно отношение са като маймуни или индианци за напредналите цивилизации. Бъдещето и е изтребване и в резерват.

254

Лично мнение

преди 14 минути

Понеже официално няма обявена война, всички въоръжени хора, нахлули в Русия, НЕ СА ВОЙНИЦИ и не попадат под защитата на никакви конвенции.

253

бандеровците

преди 17 минути

са ИЗЗЗЗЗРОДИ, които трябва да се унищожават без всякаква милост !!!! ТОВА НЕ СА ХОРА !

252

Анонимен

преди 37 минути

Какво да кажа, ако се разровя, може да излезе някой лъжлив фейк, някоя нагласена сцена или че е някой жесток престъпник-нацист или отмъщение или нещо подобно, толкова много лъжат от Украинската Киевска управляваща хунта и провеждат лъжлива Гьобелсова пропаганда, че ако дори ако се случи да кажат истина, трудно ще им повярвам и няма да им повярвам!

251

Курти

преди 41 минути

Ако не вярвате на АРД питайте ДВ!

250

Анонимен

преди 46 минути

Това шоу заради станалите напоследък популярни сигнали волга ли е:).Ами кои му се мре в калта заради новите дворци на олигарските .Украинците които аз познавам мразят фашистката хунта овладяла родината им и няма да се върнат у дома да пазят доходите на зеле и компания.По добре стои пленник или емигрант и след края на безумието се върни при близките си отколкото да ставаш курбан за да се огояват прасетата

249

Анонимен

преди 48 минути

Къде е записът?Досега гледахме само нескопосани украино- американски видеа с пушещи цига ри трупове. :))В момента съдят 4 руски военни за убийство на американски журналист!!А какво стана с американският журналист убит от укрофашистите?Заметоха ли го?

248

Мда

преди 49 минути

И тримата бяха убити при удар " по цивилна сграда " ...е така си е ...хотел "Алекса" сборен пункт на висши нацисти и западни наемници

247

Мда

преди 50 минути

Оня ден при руски удар укрите съобщиха за "трима загинали граждани" ...оказа се че единият "гражданин" е генерал Олександър Никитюк - дясната ръка на бившия главнокомандващ.Залужни !Самият Залужни с пост във ФБ обяви че Никитюк е убит от вражески ракетен удар ...да сте прочели новината за тоя високопоставен нацист тук или някъде в родните медии ?Фалшива журналистистика

246

Анонимен

преди 52 минути

Значи и мечове са изковали с надпис по повод Курск?!

245

Анонимен

преди 55 минути

На война,като на война! Заради толерантността на руснаците укрофашагите си бяха помислили,че само те могат да извършват всякакви нечовешки престъпления срещу цивилни,между които и деца! А садизмът им срещу пленени руски бойци може да си съперничи само с ужасите от ада!

244

Ккк

преди 56 минути

Това са наемниците беше казано че те ще се разглеждат като терористи и пощада за тях няма да има

243

Мачкай Вова

преди 59 минути

Пуцай по нацягите! Здрав кокал дане остане!