44

Анонимен

преди 18 минути

Яйцата у нас ще станат левче заради болните мозъци на русофилите.

43

Анонимен

преди 1 час

Вносът на украинските яйца би трябва незабавно да бъде спрян. Недопустимо е да се заиграва със здравето на населението.

42

ВЪПРОС

преди 1 час

Ако се спре вноса от Украйна за яйца , цените ще паднат - житото е 30 стотинки за килограм в България , не вярвам че една кокошка ще изяде 1 килограм за ден . Също така вярвам че ако има надпис на яйцата - Произведено в Украйна , никой няма да купи тази стока . Трябва ЕС да задължи търговците да слагат надписи къде е Произведена тази Храна .

41

Анонимен

преди 2 часа

В магазините евтините украински яйца се продават без да се пише откъде са Рядко има български яйца вярно скъпи са но са качествени

40

Анонимен

преди 2 часа

как пък в нито един магазин не съм видял украински яйца? Все са УЖ от някакви български птицеферми

39

Анонимен

преди 2 часа

Стига сте ни заливали с украински *** вредни храни!

38

Анонимен

преди 2 часа

Тоя горе има сини венци...

37

Анонимен

преди 2 часа

По-добре по-скъпи,отколкото украински в този момент.

36

Ура

преди 2 часа

Вече съм поръчал новите етикети. Ще внеса яйца откъдето желая,ще си сложа етикети каквито искам..Е,ще дам някой лев на Копейкин и Боко ..Но ...пак ще съм на далавера.

35

Анонимен

преди 3 часа

Още не спряхте ли,тези радиоактивни яйца от у крайна,нали има война там какъв износ се прави,с една дума няма раково нещо.

34

Анонимен

преди 3 часа

"България ще поиска" Не ви ли е срам бе?!Вчера беше деня на независимостта,за какво го празнувахме като за едни яйца ни трябва разрешение?Г*за не можете да си избършете без разрешение!

33

Анонимен

преди 3 часа

"В момента ние имаме 10% по-ниска цена от всички европейски страни, с малки изключения като Белгия" - четете ли добре????? 10% по-ниски цени, а заплатите??? А колко неща иу нас да дори по-скъпи??? Да гори този запад, да гори!!!

32

Любо

преди 3 часа

Отговорът е "Да, ще поскъпнат, естествено. И то същите тези украински яйца, но маркирани като български. Които не отговаряли на нещо си."

31

Анонимен

преди 3 часа

По-важния въпрос е безопасни ли са за консумация.Във украйна се води война,не вярвам да има кой знае какъв контрол,пък от наща страна положението е трагично.Добре че беше Диона ,та компетентните органи да разберат че се внасят енергийни прахчета и да ги проверят.Как се следи за другия внос-страх ме е да мисля.

30

Теди

преди 3 часа

ТО ВСИЧКО Е СКЪПО ДА НЕ СА САМО ЯЙЦАТА КАТО ВЛЕЗЕШ В МАГАЗИНИТЕ МОЖЕ ДА ТИ ПРИЛОШЕЕ ОТ ЦЕНИТЕ

29

Тарас и Галя

преди 3 часа

Tesco 15 британски яйца - 1.99 брито лири или 0.13 пенса - 0.30 стотинки - бройка. Но пещерски на Ангелов по добри са.

28

Анонимен

преди 3 часа

Яйца от щастливи кокошки от Украйна :)))

27

пазарна икономика

преди 3 часа

България пазарна икономика ли е или икономика на Градус и сие?

26

Анонимен

преди 4 часа

Днесът, защо триете символа за евро? И този символ ли нарушава правилата ви? Цели коментари с обидни квалификации си стоят, което е недопустимо според правилата ви, обаче символът за евро го триете. Триете и думи като кoнтeйнep, cмeт, cмpaд и т.н., които не са обидни думи.

25

Holms

преди 4 часа

Абе как разбра, че са *** ? 44 милиона украинци ги ядат, европа залята и си ги папка. Защо искаш да ядем само българсо, било най доброто, не българското 7 милиарда на планетата го ядат