106

Анонимен

преди 7 минути

И избрахте точно тази снимка, защото... Защо?

105

Анонимен

преди 14 минути

капитализЪма е виновен. Направете комунизъм, да няма пари и собственост и всичко ще се оправи.

104

Евроатлантично

преди 17 минути

И ви трябваха експерти да ви кажат, че Дийп Стейт-а дърпа конците на марионетките си по света??? <<<<<<<<<<>>>>>>>>>><<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>"Големите трима" базирани в САЩ мениджъри на активи - "Блекрок"(BlackRock), "Стейт Стрийт" (State Street) и "Вангард" (Vanguard)... "Нали това беше уж конспирация,бе джурнаГлисти??? :) :) :)

103

ПРОГРАМИСТ № 15

преди 25 минути

Тия Блек рок и Вангард са мои , а Стейт стрийт мисля вдругиден като взема заплата да ги купя и тях.

102

Анонимен

преди 53 минути

Да. И сега какво? Да сложим повече данъци на средната класа и да направим всички бедни, като оставим само 0.1% милиардери и политици с пари? Защото всъщност всички тези хора искат високи данъци. Те просто не плащат данъци. Всичко им е на името на фирми и на хартия са като Доган и Пеевски-чудо е да им се води и ръждясал опел от 1980та."Богатите",които получават пари като физически лица или наследяват, са всъщност средната класа,която сега се докарва до да се чуди как да си плати сметките и да яде

101

зла

преди 57 минути

А беднякът го юркат по войни и темподобни, та да се трепе за милиардите им, грешка, за трилионите им. накрая ще се лее кръв?

100

един

преди 1 час

Дано се задавят от плюскане, манекенки, трупане на какво ли не.....

99

Анонимен

преди 1 час

Бай Тошо като върне комунизма - им взема всичкото имане - и да копат с мотиките у ТКЗС-то :)))

98

Анонимен

преди 1 час

1 лев не съм дал на Бил Гея за уиндоус :)))

97

Анонимен

преди 1 час

95 хората отдавна са го осъзнали. И се борят въпреки че ги разделят и скарават помежду им за да ги владеят. Проблемът е че има оръжия за масово поразяване. Не, не ядрените. Тези - Misinformation is a weapon of mass destructYou coulda Caucasian or a poor AsianRacism is a weapon of mass destructionWhether inflation or globalisationFear is a weapon of mass destruction

96

Анонимен

преди 1 час

94 не е въпрос до мислене а до опит и познания. Аз ги имам ти не. Аз мога да напиша на аи да ми създаде код за ресто на кафе машина и ще го направи без грешка. Същото даже не може да го направи и някой в 9 клас с твоето "iq". А би трябвало да може . Но аз съм този който задава а не ai. После следва внедряване pic контролери кой го прави и как става? Skynet или аз? Поддръжката и зареждането мога да ги дам на теб. Докато разбереш как работи, за да можеш ползваш ai за досадни дейности

95

Анонимен

преди 1 час

На световната рая давай вечно конфликти, расизъм, глад и кризи докато тоя 1% вече станаха ТРИЛИОНЕРИ. Кога робите по света ще осъзнаят, че има само едно разделение и то е между т. нар. елити и самите ние - робите.

94

До 91

преди 1 час

С това мислене дано си някой пенсионер, тъй като ако си от работната класа няма да се задържиш на пазара, все пак с това iq.

93

Анонимен

преди 1 час

Не е във връзка със статията а с коментарите по долу , историйката на фантазьора с роботите и ресторанта

92

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 91. В каква връзка със статията ? Автоматизация с елементи на бинарен код и компютъризация е имало още при тъкачите във Франция през 17-ти век някъде.

91

Анонимен

преди 2 часа

Автоматизацията не е ai, нея я имало и преди така нареченото ai. Ai се ползва за съвсем друго а не за рутинни дейности които се правят и копчето на асансьора. Ако замества човек то тази длъжност въобще не е била необходима и си е вид оптимизация.

90

Анонимен

преди 2 часа

До 2милиарда мюсулмани. Начи парите не са начинът всички да са доволни и щастливи. Тоест капитализъмът не е тоя строй всички да са доволни и щастливи. Но вас това едва ли ви вълнува.

89

2милиарда мюсулмани

преди 2 часа

Мюсюлманите са 2милиарда. Милиард и половина чернокожи. 50 на милиона мангocи. На тия групи да ги залееш с пари на другия ден ще са и пили и изяли всичко и пак ще са бедни.

88

Анонимен

преди 2 часа

Как да не замества, като с този упдейт аз върша работата на 5 човека другите са уволнени и няма нужда от тях. Вместо 20 човека 2 управляват ресторант с роботи. Най-*** пример, за теб специално.

87

Анонимен

преди 2 часа

Ai е само добавка вид ъпгрейд, някои неща които могат да се свършат по лесно за по кратко време, нищо друго. По никакъв начин не замества хората.