59

Изкуфял бидон

преди 19 минути

Тоя изкуфял бидон изобщо не знае къде е Китай, изненадан съм, че изобщо е успял да каже цяло смислено изречение, без някой да му подсказа.

58

Тап

преди 22 минути

По двойните стандарти на Колективния Запад, Китай е агресивен а престъпния синдикат НАТО е миротворец. Сигурно си вярват.

57

Време е

преди 25 минути

Не китайският а наглосаксонският флот акостира на бреговете на Китай и окупира Пекин по време на Опиумните войни. Време е китайският флот да дойде пред Темза и Манхатън.

56

Анонимен

преди 50 минути

"Байдън въвежда забрана на китайски и руски софтуер за автомобили" - от другия вестник.

55

50

преди 50 минути

Уау ... интересен вот. Явно има много наивни и объркани хора, които са повярвали на глупсотите, които. им се набиват и са станали мекотели.

54

Анонимен

преди 51 минути

Това навярно е някакъв майтап с израза "агресивен Китай" и "миролюбива Америка",всички знаят за последните 30 години кой разпалва войни и конфликти по света,кой прави преврати и разни революции и с разни лозунги за евро-атлантически ценности и демокрация се унищожават цели народи...и това не е Китай...

53

Анонимен

преди 1 час

Агресивният Китай, казва дъртия изкуфялник! Да, "агресивен" е защото не можете отново да ги подчините и да ги тровите с опиум.Няма по зла,античовешка държава от САЩ в последните 80-100 години в човешката история! Това е държавата на Мамона!

52

Анонимен

преди 1 час

Агресивната Америка унищожава държави от какво съществува. Китай не е водил нито една война в близките 100г, а САЩ колко държави съсипаха? Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, България?

51

Анонимен

преди 1 час

Пернатото с помашки произход се засегна ...

50

Анонимен

преди 1 час

До 48 - Как какво дири? Ако САЩ не контролира региона, ще го контролира изцяло Китай или Япония. После ще кажат, че имат претенции и за "другаде". Та те вече са плъзнали из Африка. Това с "да се разберт и всеки си у тях" никога не е работило за повече от десетилетие или две, в цялата човешка история. Или котролираш или те контролират.

49

Анонимен

преди 1 час

САЩ няма много ползени ходове тук. Въоръжават Автралия с подводници, но Австралия, колкто и продажно да им е правителството, предпочита да прави пари с Китай, а вече им беше казано, че ако се намесят за нещо, при това в интервю на живо, че ще има остър отговор. Индия не може да си измете улиците и са в смъртна схватка с Пакстан и освен да забраняват стоки от Китай, друго не могат. Оставя Япония, но там е същата докторина, като за Германия - не им давай оръжие и кораби, че ще се сетят за Хавай.

48

хоумарс

преди 1 час

Не разбрах какво дири САЩ в този регион?Може и да греша , но най-близката точка на САЩ до Китай е Хавай, разстоянието Хонолулу- Пекин е 8000км, а София - Ню Йорк е 7500км.Значи ние със САЩ също сме в един регион?

47

Анонимен

преди 1 час

До Ястреб Османлията - Две неща може да са верни. Но както и да е - птичи мозък си, то е ясно.

46

Анонимен

преди 1 час

Да, ама 2019-та, като те питаха за Китай, казваше "come on maaaaa" (нещо му беше, като гразичка" и твърдеше че "са ни приятели", просто само и само, да си наопаки на политиката на Тръмп. И защото призова демократите, да бият контра, санкциите и мерките ви против Китай бяха полвинчати, а днес те правят самолетоносачи, които ще озорят и вашите.

45

Ястреб Османлията

преди 1 час

Беемти и наглостта муриканска!!! Китай е била агресивна ... От края на ВСВ до края на 2023 година САЩ е била замесена в над 280 военни конфликта около света, десетки успешни преврати и още десетки неуспешни в различни страни, и са причинили смъртта на повече от 10 милиона души!

44

Всъщност...

преди 2 часа

САЩ от мераци за геополитическо превъзходство и приз за Световен Лидер така са си забатачили собствената си страна че е заприличала на африканско гето. Вътрешноста на страната е по бедна от сомалийска провинция и обезлюдените градове са десетки. В големите градове по крайбрежието бездомниците са десетки хиляди. Престъпноста е огромна. В НюЙорк в магазините ЗАКЛЮЧВАТ дори аспирина чорапите и носните кърпички а 90% от магазините се ограбват ВСЕКИ ДЕН. Филаделфия е НАРКОкомуна.Атланта престъпен рай

43

Анонимен

преди 2 часа

САЩ 'подпомагат' почти всяка голяма война на земята и дръзват да говорят така? Това е невероятна наглост. Имало ли е голяма война, в която те да не нападнат някоя държава (Югославия, Ирак, Афганистан, Либия), или поне да не финансират/въоръжават/обучават (Сирия, Грузия, Украйна, Израел)?

42

Пази Боже!

преди 2 часа

Деменцията е гадна болест.Трябва да се погрижат за него,вместо да го разкарват и показват пред хората сатанягите като панаирджийска мечка.

41

Спокоен

преди 2 часа

Малко е комична ситуацията. В старанието си да отслабят тогавашния СССР, САЩ и UK създават икономическа зона в Китай и я пълнят с технологии, възползвайки се от почти безплатната работна ръка. Но днес, само след половин век, малкото китайче вече е световен хегемон. И всичко това само за да съсипят Русия. Е, не я съсипаха. Нещата в голямата политика би трябвало да се гледат 100 години напред.

40

Еххх

преди 2 часа

Представете си свят без сащ...мир,свобода,равенство,щастие!