58

КЪМ БГ РУСОФИЛИТЕ

преди 11 минути

ВИЖТЕ СЕ НА СТАРИ ГОДИНИ В КОЙ ЛАГЕР ЩЕ БЪДЕТЕ....

57

Анонимен

преди 22 минути

Иво Минджев - тая долна личност, слагач и натегач на посолството и Сорос и национален предател, тука ни го обявяват не като сбъркан шашавец какъвто е, а като журналистът, блогър и политически анализатор???

56

Този

преди 44 минути

още когато се разбра в БТА, как със специална протекция от шлиферите ще сменя Васил Василев в Бейрут, се бъзикаха неистово с него, твърдейки че отиде ли на място конфликта в Ливан приключва до часове! То май така и стана.

55

Анонимен

преди 1 час

Инджев, тичай връщат паметника, не се бъзикам

54

Анонимен

преди 1 час

Алкохола не прощава хахахахах

53

Бонго Бонго

преди 1 час

Правилно

52

Пловдив

преди 1 час

Всякакви *** се изказват гръмко без да разбират положението и последствията от изказванията си . Млъкни *** хибридна .

51

ястребе...

преди 2 часа

и хизбуллах и хамас и чики рики *** с козичките си събирайте парцалките и се връщайте в пещерите! Мамммммма ви дееееббббаааа диваци миризливи....

50

Противогаз

преди 2 часа

Дори и снимката на този...Инджев вони.

49

Анонимен

преди 2 часа

До 46.Пропусна само да кажеш,за кодовете.

48

Анонимен

преди 2 часа

До46.И вие ли господине сте в" Играта".Верно казваш за способите им.Имал съм възможност да се убедя в думите,Ви, които изричаш.И това преди години.

47

Ястреб Османлията

преди 2 часа

Хааааа ха ха ха ха хаааааааа! Този е пълен АНАЛлизатор на евреите! Аналлизаторе Инджев, ти не знаеш абсулютно нищо за Хизбуллах, нито за Хамас! За оперативна дейност нито една от тези организации не ползват електронни устройства за комуникации бе чоджуум! Ползват хартия и молив, и се изпраща чрез куриер. Ако инструкцията е особена важна, дори не се записва на хартия, а се научава наизуст от куриера и се прошепва на ухото само на този, за който е предназначен. Обезглавили били Хизбуллах!!?

46

Ястреб Османлията

преди 2 часа

Хааааа ха ха ха ха хаааааааа! Този е пълен АНАЛлизатор на евреите! ***-лизаторе Инджев, ти не знаеш абсулютно нищо за Хизбуллах, нито за Хамас! За оперативна дейност нито една от тези организации не ползват електронни устройства за комуникации бе чоджуум! Ползват хартия и молив, и се изпраща чрез куриер. Ако инструкцията е особена важна, дори не се записва на хартия, а се научава наизуст от куриера и се прошепва на ухото само на този, за който е предназначен. Обезглавили били Хизбуллах!!?

45

Войводата

преди 2 часа

1. Чета око някога ни нападнат с партизани всичко ще спре да функционира 2. Тогава вие ще сте моите очи и уши 3. Всеки отговаря за защита на своя район и ако сме подготвени за 7 до 10 дни ще се справим

44

Анонимен

преди 3 часа

ВероятноМОСАДвече са пробити от всегде.Как можаха да пропуснат началото на нападението на ХАМАС.А като имам в предвид,че ХИЗБУЛА са далеч по мощна организация и по добре въоръжена военизирана групировка,считам че Израел ще даде много повече жертви при война срещу Ливан.А може и на тяхна страна да се намесят и други държави от региона.И в крайна сметка,може да започне голямата война с неизвестен край.Стара истина е ,че ако не се загаси огъня на време,той ще се разрастне.Какво ли го очаква Светът?

43

Анонимен

преди 3 часа

Този е анализатор и журналист колкото аз имам паркиран танк Абрамс в гаража.

42

Анонимен

преди 3 часа

Една от най отвратителните муцyни в медийното пространство

41

НЯКОЙ

преди 3 часа

Истински военен анализатор, а защо нищо не казва за това дали да бомбандираш чужди държави, да взривяваш чужди граждани, да избиваш хиляди невинни деца и жени е нормално. Това не е нормално, това представлява политика на държавен тероризъм.

40

Анонимен

преди 3 часа

Анализатор?Инджев?

39

Анонимен

преди 3 часа

Диво Свинджев НЕ е журналист!