47

Щирлиц

преди 2 часа

До ФАКТИ......Изобрните бюлетини се търкаляха в чували,а правилните бюлетини се печатаха в Костинброд.Та такива пиеси се играят по тези земи...

46

Само в България

преди 2 часа

Такива неща се случват само в проруски държави като България, Беларус и Чечня. В белите страни, като например Германия, Испания, Франция, Швеция, Финландия, САЩ, това не може да се случи. БЯГАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ. ПРАЩАЙТЕ ДЕЦАТА СИ НА ЗАПАД. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА. РУСНАЦИТЕ НИ ЗАТРИВАТ.

45

Анонимен

преди 2 часа

Съвсем нормално евроатлантическо ежедневие в просперираща държава с бляскаво бъдеще. Ние знаем - Путин и Орбан са виновни!!! ХАХАХА

44

ФАКТИ

преди 3 часа

Преди да дойде Бойко Борисов на власт, хората не бяха толкова пропаднали. ГЕРБ ни докара до дъното, сега се влачим по дъното. И пак има хора, които подкрепят Тиквата - ей това не го разбирам.

43

БРАВО

преди 3 часа

До Паркингите трябва да - това ми хареса. Прекрасно прозрение, даже се замислих защо се допуска паркинг да струва 2 лева. Браво пич, имаш моите адмирации!

42

г-н Делян Пеевски

преди 3 часа

Скапаните пyтинoфили станаха по-евроатлантици от нас евроатлантиците, като разбраха, че джиесемите им имат експлозив и ще им гръмнат пишкитe

41

Анонимен

преди 3 часа

***! Булгаар!

40

Много ГанYOвци

преди 4 часа

Малко Алеко Константиновци

39

Паркингите трябва да

преди 4 часа

Струват по 1 лев на час защото целта не е да забогатяват мутрите или общината да се намали трафика и навсякъде наспиралите безразборно коли по центъра.Дакъто не си промените нещ а СВОто ГанYO нска мислене все в кло а ка ще живеете!И още нещо стари камиони който пушат черно да се спират от движение!

38

Анонимен

преди 4 часа

Да се паркира на тротоари не е удачно или път на улицата това също не е правилно Необходими са паркоместа за колите а не да се трупат ей тъй

37

Тия по центъра

преди 4 часа

Да пътуват с метрото дее ба шумкарите

36

Анонимен

преди 4 часа

Толкова много коли а пътищата инфраструктурата си е все същата И за какво са и толкова коли по две по три на семейство

35

Анонимен

преди 4 часа

Не става ясно кой от всички все пак е успял да паркира на паркомястото

34

до 33

преди 4 часа

Бате, бате, жена роди 10 *** шеново, бате! Сичките са софанци, бате! Ти какаф си!?

33

ВЪН селинджърите

преди 4 часа

От София! За по чист град без у т р е п к и.

32

23

преди 4 часа

Много филми си гледам. Ако беше Тексас, тамошните шведи вероятно биха те опознали. Но тук ако не си определен тип човек, най- много да ядеш шамари и да седиш гладен.

31

БеГето е гето

преди 4 часа

Сел я н д ури и абуригени

30

Да не е

преди 4 часа

За наркомясто

29

Профани

преди 4 часа

Това да се биеш заради паркомясто е тоталната пpocтотия. Представете си каква пихтия им е в главите на всичките тези профани.

28

Оптимист

преди 4 часа

Селяци.