291

До анонимен келеш

преди 59 секунди

Пак ли сричаш тая опорка и ти се каза ние гледаме случващото се на фронта и ,че руснаците влязоха със 155000 армия и имаше една мобилизация от 300000 в началото и от тогава само доброволци ходят в Украйна,а виж , какво каза първо Мосад и сега британското ВВС и се сети къде изчезна 1 милион украинска армия и защо украинците губят и ги бият като маче у дирек

290

анонимен келеш

преди 1 минута

А ние Натовците си живееме живота като за последно и гледаме с насмешка как в тази война в Украйна всеки ден Богу Дух отиват 300/400 русначета за кефа на комуниста Вова:):):)

289

Анонимен

преди 7 минути

Като ,за скорошен мъртвец : За Русия добро , или нищо ..Предстои държавата kochina ,да се спомине скоро ,за радост, на целия свят !!!

288

До Долният

преди 9 минути

И докато постигате целта си, Русия обкръжи Угледар. Сега ще има съветване със ФАБ 3000...

287

анонимен келеш

преди 9 минути

Сега за сега 500К руски трупа!Още 3 години и ше има още толкова:):):)

286

Анонимен

преди 10 минути

Източникът е много важен....

285

анонимен келеш

преди 12 минути

В тази война целта на нас Натовците е 1 Милион руски трупа докато ние си гледаме кефа по почивки и си гледаме мачовете по ТВ:):):)Ще го бъде:):):)

284

До Укро феновете

преди 13 минути

Срамното е че Укро Вермахта в Угледар от днес 14.30 е в оперативно обкръжение. Много поздрави на всички Бандер Офци в България. А нацистите в района на Курск и днес са изметени от поредните три населени места. Сега още ли ви е смешно ?

283

Анонимен

преди 23 минути

Кво става джендърляци украинските хайвани още ли се мотаят из ливадите на Курска област на 15 километра от границата?

282

Анонимен

преди 25 минути

А кво става сега, на Русия ли ще помагаме да изгони агресора, хахахаха, Г7 кога ще се събира да се определи какви оръжия ще се пращат на Русия да изгони агресора, и какви санкции ще се наложат на укрия, хахахаха, нали така помагаме ние демократите да защитаваме нападнати държави от агресори, хахахаха. Кви ша ги дървят сега евроатлантиците, хахахаха.

281

Анонимен

преди 26 минути

Война в Украйна щеше да има при всички положения, да не мислите, че НАТО 10г. въоръжава и подготвя най многочислената армия в европа ей така за лудо, ако Русия не ги беше изпреварила укрите след като ги подготвят и въоражат веднага щяха да нахлуят в Крим, който беше анексиран най демократично с референдум.

280

Анонимен

преди 27 минути

А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим? А с Курск какво става превзеха ли го вече? А има ли завърнали се от командировката към Курск, хахахахаха.

279

Анонимен

преди 28 минути

Краварите закриват проект укрия, приема се за загубена кауза, ще има само много ръкопляскания, потупване по рамото и дребни милиончета вече за заблуда, че помагат.

278

До 275

преди 29 минути

Е имало е и стигнаха до кривата круша , както винаги

277

Анонимен

преди 29 минути

Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос! ТО ПОЛОВИНАТА ВЕЧЕ ДАДОХА ФИРА.

276

Анонимен

преди 31 минути

Сега ново 20 Зеления напушеняк като видя че не маже да накара руснаците да изтеглят от Украйна войски заради Курска област твърди че новата цел е да предизвика мобилизация в Русия. Буахааааа......

275

Анонимен

преди 34 минути

имало е, разбира се, затова не са стигнали до АЕЦ, защото са срещнали съпротива

274

До анонимен келеш

преди 35 минути

Само дето ти никой не можеш да изриташ, защото не си българин и къде ги видя тия руснаци в трамвая от Симеоново ли,че аз по цял ден не се спирам в нас и не съм виждал често

273

Анонимен

преди 37 минути

Пак удобно преработена статия .В действителност Гуардиан пише че документите ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ИСТИНСКИ. А Борето Джонсън казва че ако Украйна загуби това ще е срам за НАТО. Инересно защо,нали НАТО не участва ? Пак Джонсън казва че трябва да се подготви нов пакет ЗАЕМИ(Внимание тротинетки, ЗАЕМИ) за Украйна в размер на половин или дори на ТРИЛИОН долара.

272

До 270

преди 38 минути

Ама украинците в Украйна защо не се смеят,ами бягат от там