30

Няма смисъл

преди 1 час

И преди я е биел, но се връщала заради децата? Масовият довод на българката да стои и да се връща при психопати. И каква полза имат децата да гледат насилие, да слушат скандали и побои, да гледат майка си пребита до смърт?! Какво полза има едно дете от такъв баща? Често много такива жени, остават заради хорското мнение. Какво ще кажа на нашите? Какво ще си кажат комшиите? Подобни маловажни неща. Те те пребиват през ден, ти мислиш подобни неща. При първият случай, чао. Като нормалните общества.

29

Анонимен

преди 1 час

Ами тя защо е още с него, явно е била купена и продадена и това е вече собственост. Стокхолмския синдром бебе оправдание. Собственикът може да прави каквото си поиска. Освен това явно е спорела и е отговаряла. Една мирно седяща покорна послушна женица, някой щеше ли да я бие просто така, колкото и да ми е крив денят, съмнявам се.

28

Анонимен

преди 1 час

до 12, дори и да е така, а това не се знае, това не е аргумент милиционерите да не задържат насилника. Също така това не е аргумент милиционерите , отказали да реагират по закон самите те да не бъдат арестувани.

27

lcm,fi

преди 1 час

Колко милиционера са арестувани, заради закрилата на насилник, осакатил въпросната жена?

26

Анонимен

преди 1 час

Трябвало е да си извади и двата яйчника преди да роди.

25

Анонимен

преди 1 час

Имам чувството, че по-долу коментиращите не са хора, а ботове.... Това е потресаваща жестокост, с която поредната жена в България се е сблъскала и поредният случай на домашно насилие, който завършва с хепи енд за насилника, поради напълно бездушните и безчувствени институции - по-скоро ЛИПСА на такива!, в случая МВР. За огромна трагедия, и обществото в БГ има безгранична толерантност към психопати като описания тук...

24

Анонимен

преди 1 час

Нормално нещо за племето на което националният им герой е детеубиец и разбойник като Васил Левски.

23

Шоп

преди 3 часа

И за какво хрантутиме ченгетата, да се пенсиониран рано и с по 20 заплати накуп!? Такива да бъдат дисциплинарно уволнени бе право на подобна служба до живот.

22

Няма Драма

преди 3 часа

България възпитава бъдещите си убийци (децата, станали свидетели на свирепите побои)

21

Ланселот

преди 4 часа

Жените си избират селTaци, пияници, наркомани и батки и после се чудят защо ги дърмoнят от време на време..... Малко акъл трябва да има в тези глави.

20

Анонимен

преди 4 часа

Това са част от обичаите им

19

Анонимен

преди 5 часа

А защо я е претрепал - заради Просто Киро баджанака :)))

18

Анонимен

преди 5 часа

Намери една дъска и я удари в главата ми. Тя се счупи на две. :)))

17

Анонимен

преди 5 часа

Това е опит за предумишлено убийство. Редно е да бъде съден според това.

16

Анонимен

преди 5 часа

Супер. Заради един тъмнозеленикав - занимават 6 полицая, линейка, две болници и плащаме шини, операции и консумативи. И човека даже не са го вкарали в ареста, да не говорим за затвор. После викат бъдете толерантни. Е как?

15

до 13

преди 5 часа

Свиквай, до 25 години това ще е средата ти на обитование! -)

14

Боци

преди 5 часа

Мдаа нека да си пазим традициите и да продължим да уродясваме и за в бъдеще.

13

Бай МангаУ

преди 5 часа

Етнически особености. Не се месете. Нито ще го осъдят, нито пък нещо ще се промени. Дори и да влезе в затвора, тая Роза , не само ще му носи цигари, но и ще го чака да излезе. тоя етнос са така. Те на 13 вече раждат и НЯМА институция в България която да направи нещо, продават децата си в Гърция че да си купят БМВ пета употреба и ракия а боя и коленето при тях е като здравей-здрасти..... Така че, гледайте си работата . не ви трябва да се врете между шамарите.

12

Анонимен

преди 5 часа

Това е ромка. А те са страшни к о р в и майко мила.Малко я е бил а дано да и дойде акъла ама на дали

11

Кръчматъ

преди 5 часа

Най ме "изкефи" поведението и реакцията на родната ни, демократично-либерална "полиция"!!! Затуй викам: Връщайте Милицията на бай Тошо!