25

Шефрет

преди 6 часа

Най голяма файда имаме от укровдовиците. Масажират ни по тук половите органи за една вафла и кутия цигари) Дано продължи по дълго тая война. Е,докато вдовиците ни забавляват и свещ на мъжа и ще запаля да му се види за армагана)

24

Анонимен

преди 6 часа

Ако Русия не се изтегли от Украйна ще има ядрена война. Това е от ясно по ясно.

23

Барон Мюнхаузен

преди 6 часа

Как се радват червените гни.ди,че техните кумири ,са завзели някакви села и паланки за три години СВО!Един закон за лустрация и декомунизация ,ще изпрати тези гн.и.ди на едно топло и уютно място !!!Категорично заявявам че русофила не е българин,защото подкрепя чужда държава ,която ни е враг(тоест предател)!!!

22

Анонимен

преди 7 часа

Украйна официално има 27,190 селища. Русияните превземат средно по едно на ден. В задачата се пита, за колко години Рассия ще превземе всички селца и паланки. Русофил-математиците имат думата.

21

Ххх

преди 7 часа

Да!

20

Анонимен

преди 8 часа

Явно действат на принципа: капка по капка вир става. Ама докато от капките стане вир бая годинки ще минат. Та и при руснаците е така - с тези превзети и напълно опустели села и паланки ще "напредват" като охлюви и костенурки.

19

Анонимен

преди 8 часа

Тези плюсчета с които се появяват коментарите на проруските айдиоти как стават, да не би да сделает директно от сайта!?!?!?!?

18

Анонимен

преди 8 часа

Да, вчера е завзела един селски нужник! Путин е казал, че след завземането войниците му са се нахранили до насита.

17

Росскосмосс

преди 8 часа

...........Русия Умре.........

16

Анонимен

преди 8 часа

А каква е фирата и скрапа...И колко остана територията и населението на укрите?

15

анонимен

преди 8 часа

Село Георгиевка е правзето само с 950 убити руски герои.

14

така

преди 9 часа

Айде сега превземете и нашето ново село барабар с всички кравари

13

6

преди 9 часа

Донбас. Константиновско направление.Части на руската армия натикаха Фашизоидните бандеровски мизерници в джоба западно от Клещеевка, където бяха разположени редица сили за тяхна подкрепа. Формированията на Фашизоидните бандеровски мизерници в този район бяха унищожени, а оцелелите избягаха през канала Северски Донец - Донбас.

12

5

преди 9 часа

Вярно е, че тук си струва да се отбележи, че ако мизерниците успят да пробият в района на Глушковски, тогава руските бойци може вече да са обкръжени. В района на Суджански контрабитките се водят близо до Погребки, Мала Локня, Мартиновка и някои други н.м.. Въпреки това нито една от двете страни не може да се похвали с напредък.

11

4

преди 9 часа

Актуализация: все повече източници потвърждават прочистването на Дарино и Николаево-Дарин от мизерниците. Ожесточени боеве се водят в района на Любимовка и Толстой Луг. Преди няколко дни започна щурмът на тези селища. Фашизоидните бандеровски мизерници оказва яростна съпротива.Въпреки настъплението на ВС на РФ в района на Кореневски и риска от обкръжение, мизерниците продължават да атакуват в района на Олговка.

10

3

преди 9 часа

фашизоидните бандеровски мизерници се опитват да организират пробив, за да ударят в тила руската групировка, която води контранастъпление в района на Кореневски. Кореневски и Суджански райони. През нощта на 19 септември се появи информация за настъплението на ВС на РФ в южната част на Кореневския район - селищата Дарино и Николаево-Дарино преминаха под контрола на руската армия. Това е свежа информация, която все още не е потвърдена от повече източници.

9

Ям и пия

преди 9 часа

Ям и пия. Пия и ям. За здравето на бай Вова и на Червената Армия. Дордето свят светува, да порят нациста.

8

Анонимен

преди 9 часа

Руската мечка става най-силна когато вълците се опитват да я нападнат. Те тогава и става впрочем най-интересно на мечката, да се забавлява с вълчетата и да ги натръшка.

7

Анонимен

преди 9 часа

Маааачкай Русийо, 99% от българите ще те подкрепим! Бий по нациста!

6

Анонимен

преди 9 часа

Хвала! 3 години стоим на 5км от границата и превземаме село след село на цената на 1.2м жертви от руска страна. Прекрасна операция!