210

82 ОМБр

преди 40 минути

До Баба Ще правим много повече за Украйна от това което казваш,защото Украйна е символ на свобода,а Русия е символ на злото ...гаден руски ***. Слава на Украйна!

209

Баба

преди 2 часа

'Плащаме най-скъпия ток в ЕС,защото нашия го подаряваме на Украйна'Яко, яко е човек да си измисля фантасмагории. Ама няма нищо вярно в това, което казваш. Първо, токът е по скъп в Румъния, Гърция, Словения, Словакия, Белгия, Франция, Холандия, Германия, Ирландия. Да продължавам ли?Другото е, че не изнасяне ток за Украйна.

208

Анонимен

преди 2 часа

Плащаме най-скъпия ток в ЕС,защото нашия го подаряваме на Украйна.Това обаче се крие като информация.На зима ни чака още по-голяма енергийна бедност и режим на тока.За мен България е по-важна от Украйна.

207

Баба

преди 2 часа

'Еуроgженgapите се усетиха че братушките ще ги тричат и дават на задна (прашка)'Братушките с една Украйна не могат да се справят, дето са 5 пъти по голями и нападнаха без предупреждение, вече три години нищо не постигнаха, че и Курск загубиха. Джендърите са в 32 членно НАТО. 32 члена. Русия един не може да поеме, 32 ще я пръснат.

206

Усещат се

преди 2 часа

Еуроgженgapите се усетиха че братушките ще ги тричат и дават на задна (прашка)

205

Баба

преди 2 часа

'Този зима ще изгубят желание за каквото и да е оръжие'Тва от три години го чуваме. Ей сега мощната Русия ще победи. Утре най късно. Други ден със сигурност.А складовете в Москва горят. На руснаците сигурно им е студено.

204

Анонимен

преди 2 часа

Този зима ще изгубят желание за каквото и да е оръжие!

203

Баба

преди 2 часа

Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.Русо-робите, слагайте минусчета на Ботев, да се види колко сте българи.

202

Баба

преди 2 часа

'ЕС ще отнесе някоя ядрена бомба'Петре, България е в ЕС. Другото, което е, не само Русия има ядрени бомби. Русия с една пет пъти по-малка Украйна 3 дни уж операция стана 3 години, дали Русия има някакъв шанс срещу 32 членно НАТО. Това са 32 члена, дето само Русия да гъкне, и всичките членове ще и влезнат. Русия, дето с Украйна не може да се справи.

201

Баба

преди 2 часа

Не знам дали ЕС е разрешил, но около Москва горят складове. Явно се отоплява великата руска държава а най силната армия дето героично се бори срещу 5 пъти по малка Украйна вече три години. Много са силни тия руснаци, само трябва да се топлят.

200

Анонимен

преди 3 часа

Руският пръстен се свива в района на Курск. На похода се изгарят колони на Въоръжените сили на Украйна. Елитът на вражеските войски отново направи пробив, но резултатът беше катастрофален.

199

Анонимен

преди 3 часа

Това не е сребърен куршум: Съединените щати не вярват, че ударите на украинските въоръжени сили дълбоко в Русия ще донесат победа на КиевЗаместник-говорителят на Пентагона Сабрина Сингх каза в четвъртък, че допускането на удари на UAF дълбоко в Русия няма да бъде решаващ фактор в конфликта.

198

Анонимен

преди 3 часа

Само един трррол е евроатлантическият парррцал. Пише истерично, по няколко пъти, за да прави вятър!

197

Анонимен

преди 3 часа

Ей ги копейките, последователи на Медведев! Заплашват Европа и себе си с руски ядрени ракети! Няма на кой да подражават! Колко сте ми глyпaвичкииииии! Колко сте ми нaивничкииииии!

196

Петър

преди 3 часа

ЕС ще отнесе някоя ядрена бомба.

195

Анонимен

преди 3 часа

На Пyтu жъ му са ynyтu nyтьтy!

194

Анонимен

преди 4 часа

Копейката под мен се подиграва на бай Тошо и последния пленум! Самички са u6aaт!

193

Анонимен

преди 4 часа

ЕС под ръководството на кралица Урсула не успя да се справи с нито една криза. Сега стана и главнокомандващ на силите на Европа! Освирепява като й замирише на кръв! И как така нямаше кандидати за нейния пост? Сега се обгради с послушници, като даже заповяда на Макрон да си прибере неговия непокорник и да й прати приличен паж! Действа единствено и само със заплахи и шантаж. Някой ден като и дръпнат килимчето ще гледа като бай Тошо на последния му пленум!

192

Анонимен

преди 4 часа

Време е Кинжалите да полетят към Полша Германия Румъния България и Франция за да вразумят слабоумните политици от ЕС.

191

КРАВАРИН

преди 4 часа

ШАМАНИТЕ УПРАВЛЯВАТ МАГУЧАТА! ПУТИНЧО КАТ СИ НЕМА ПИПE И ВИСИ У БУНКЕРА, НИЩО НЕ ЗНАЕ И ПРАЙ КОТ МУ КАЖАТ ШАМАНИТЕ! КУКЛА НА КОНЦИ! ШАМАНИ СА НЕ САМО ТЕЯ У ГОРАТА! И ШОЙГУ, И МЕДВЕДЕВ, И KOHЯ, ВСИЧКИ СА МУ ШАМАНИ!