228

До 210 Баба

преди 1 минута

Замисляте ли се защо държим на склад ракети с голям обсег на действие, които могат да носят ядрени бойни глави? Защо са ни? НаТО е защитен съюз, а това защитни оръжия ли са? Кой допусна да се превърнем в мишена? Раздвижете си пилешкия мозък и помислете по тези въпроси! Току виж ви просветнало.

227

До 210 Баба

преди 3 минути

Чакай сега. Значи когато Русия казва че ще бомбардира складове с ракети на наша територия, ставаме братски славянски народ и влизаме в роля на жертва. Обаче иначе такива като вас сипят жлъч срещу Русия и не се свенят да ни затворят небето за руски самолети или да гонят руски дипломати или да пращат оръжия за Украйна, които избиват руснаци.

226

До Баба

преди 7 минути

Като цяло Киев може само да се сърди на себе си. Ако Порошенско, а след това Зеленски не се бяха подвели по САЩ и бяха спазвали минските споразумения, щяха да си запазят територията. Може би без Крим. Зеленски го избраха, защото обеща да спре терора в Донбас, да не избива рускоговорящи и да могат да говорят навсякъде на руски. Избраха го и след това не изпълни нищо от обещаното. Който се е подвел по САЩ до добро не е стигнал.

225

До 213

преди 8 минути

Тук пишещите са толкова изкривени, че сигурно ще отрекат и Под Игото. Няма да ме учуди ако кажат че Под Игото е написано от Русия за да втълпи на Българите, колко лошо е било положението им под турско робство.

224

До 218 Баба

преди 10 минути

Това което казвате за Берлинския конгрес си е чисто изкривяване на историята и манипулация. Пределно ясно е кой настоява за разкъсването на България на две части и връщането на Източна Румелия под влиянието на Османците. Англия, Франция, Германия. Това са великите сили тогава, които са били срещу нас. Особено Англия, за чиито жлизки отношения с Османците се знае много добре.

223

До 220 Баба

преди 14 минути

Всичко случващо се в Украйна е закономерен резултат от политиката на нео-нацистките поклонници на Бандера там! Изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство. Сега е просто Видьовден!

222

Баба

преди 1 час

'По време на соца здравеопазването беше безплатно,образованието-също.Сега само оглупяването и бедноста са безплатни'Социализмът няма нищо общо с РФ, държава създадена през 1991, в която строят в момента е капитализъм/олигархия/псевдо демокрация. Ходи и кажи 'Нет войне' в Русия и виж какво ще ти се случи.

221

77443

преди 1 час

По време на соца здравеопазването беше безплатно,образованието-също.Сега само оглупяването и бедноста са безплатни.

220

Баба

преди 1 час

'Миналата зима в Англия има умрели от студа,ама са против Русия.'Против Русия са, защото Русия вероломно нападна Украйна и ги бомбардира, без да обяви война. Нападната е славянска православна държава. Естествено, че са против проклетия агресор. За един евтин гас, какво, да си продадем душата ли?

219

Анонимен

преди 1 час

След Фолксваген и други компании напускат Германия.Руският газ и там е скъп,докато минава през посредници.Тука е същото.Миналата зима в Англия има умрели от студа,ама са против Русия.

218

Баба

преди 1 час

А кой разкъса България на две на Берлинския конгрес? Русия. Защото Русия винаги е искала от нас да сме губерния. Ама няма да стане.

217

Баба

преди 1 час

Русия освободи България от турско.Прочети "Под Игото",за да разбереш как са живяли баба ти и дядо ти,преди на дойдат братушките' Русия се договорила с Австро-Унгария да разпокъса българските земи. Русия е колонизираща империя, точно като Османската. Затова бяхме разделени на Княжество България и Източна Румелия. Сами си се обединихме

216

чудя се аз...

преди 1 час

Какво освен бедност ни донесе така наречената демокрация?Защо сме на две първи места в ЕС-по СМЪРТНОСТ и БЕДНОСТ?

215

До 213

преди 1 час

Отвори тубата и си пусни: Второто освобождение. Тогава ще разбереш кои са освобождавали руските фашисти.

214

Истината

преди 1 час

Шепата рус0р0би които постоянно лаят срещу Европа, САЩ и останалият цивилизован свят са второ и трето поколение лузъри. Отчаяни и озлобени че не стават за нищо в свободният свят те мечтаят отново България да се върне под руско робство където всички са еднакво бедни. Защо не заминат за блатото наречено русия и да се радват на истинската "демокрация" и "благоденствие" се питат нормалните хора.

213

до210

преди 1 час

Русия освободи България от турско.Прочети "Под Игото",за да разбереш как са живяли баба ти и дядо ти,преди на дойдат братушките!!!

212

Баба

преди 1 час

Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.Русо-роби, сложете минусчета на Ботев, да се види колко сте българи

211

Българин

преди 1 час

След Родината си България,най обичам и почитам братята руснаци.Те ни освободиха на дава пъти-от турско,после и от фашизма.Сега ни упраляват правнуците на ония,дето избиха индианците.Бойко уж е чел Винету,ама не знае кой е написал книгата.

210

Баба

преди 2 часа

Може би е свързано с това, че Русия нападна братски славянски православен народ без предупреждение.Може би е свързано с това, че Русия заплаши друг славянски православен народ: България, че ще ни бомбардира.Ама какво ли ги говоря, Русия не може да сгреши

209

Анонимен

преди 2 часа

Галъп не е ли вече на онзи, дето днес е обявил война на момчето, което не пусна чалга на джокович