22

Анонимен

преди 7 часа

100% подкрепям, макар думата история да е в повече, Нямат такава.

21

Точно

преди 8 часа

Единия от ДС отиде в ада.Остана този и заедно с онзи македонеца мицкоски правят едно и също.Повдигат си топката един на друг за анти риторика.Всички в полза на Русия.

20

СТРАНДЖАТА

преди 8 часа

До 1944 г. Македония е провинция от Кралство Югославия. Каракачанов добре знае това но не му отърва да каже истината. Кралство Югославия е международно признато след Първата световна война, когато България катастрофира защото е на страната на Германия.

19

Анонимен

преди 8 часа

Каракачанов е българския Мицковски, а Мицковски македонския Каракачанов.Ако не се хулят взаимно ще умрат..

18

Анонимен

преди 8 часа

За учебниците и Македония е ясно!Каракачанов,кога ще каже защо в Младост 3 София до метростанцията,вместо парк който обеща Фандъкова,Миниерството на Отбраната,който той управляваше продаде земята на военните на фирми и сега построиха два блока и се строи трети с цака на кв.м. на зелено от 3000 евро и има и огромен частен паркинг!Кажи нещо за това Каракачанов! МАКЕДОНИЯ е най-малкия ни приблем!Продажбата на държавата ни на мафиоти ни е проблем! Журналистите никога няма да питат това което аз пита

17

Анонимен

преди 9 часа

И аз това ги съветвах макетата. Ще олекотят тежката лъжлива програма по история маломакетата, ще учат 3 урока по история и са готови за зрелостния изпит. 1. Титова Югославия, 2. Освобождение от Титова Югославия. 3. Европски път на Северна Македония.

16

Чубанов

преди 9 часа

Какво ще прави Македониа и какво няма да прави си е тяхна работа.Стига сме давали акъл кой какво да говори и какво до прави.Комплексите ни нямат избиване.Станахме смешни пред света с нашите теории за величие и комлекс за малоценност.Промиване на мозъци е нашата псевдо политика.За сега хваща дикиш само в България.

15

Норге

преди 9 часа

аз каракочана си го лашкам всяка вечер отзаде. понякога и по пладне га ми е много натопорчено. той м и е гадже

14

Анонимен

преди 9 часа

Спрете се с тази македония вече, не ги пускаме в ЕС и толкова. Стига сте търсили начини да ни вкарвате във войни.

13

Анонимен

преди 9 часа

Спрете да ги споменавате изобщо.Нека си лаят самостоятелно.Затрупали са интернет с клипчета срещу нас.

12

БГ, София

преди 9 часа

До Що така,бре?!Никои не те иска да си българин, изгний си у мъкедония, не ви искаме вас не ви браним вас, хората в мъкедония! История си е наша вземи прочени и в учебниците в Сърбия пише това !! хахахаИ не идвайте в БГ ниво то в Европейския съюз, не ви искаме !Не взимайте и БГ паспорти ! Оставете ни на мира! Стойте си сами в Мъкедония !

11

емо

преди 9 часа

преди 89 г. България беше държава, в която турците си знаеха мястото, а РСМ изобщо не съществуваше. сега съществува РСМ, създадена на антибългарска основа, както украйна след 2014 г. е изградена на антируска основа. трябва ли да дочакаме да воюват с нас, както украинците с руснаците или да се вземат твърди мерки срещу РСМ. а турсата партия ДПС трябва да се забрани, като изградена на етническа основа и противоконституционна.

10

а тук

преди 9 часа

А тук някой от управляващите еня ли го е че българското знаме масово се поставя ВЕРТИКАЛНО ???? - поругава се от свои !!!

9

Анонимен

преди 9 часа

Каракачанов едно си знае едно си бае.Е така без да се усетят умниците ще се озоват в БРИКС, докато ЕС приема Сърбия и РСМ.От много ум нали.

8

Що така,бре?!

преди 9 часа

А бе, вие българите що сте толкова комплексирани та се мъчите де що мърда да го направите българин?!Навремето пробвайте Що т и с нас,турците па и с помаците и ромите,но се видя,че не се получава,никой не ще да става българин!Що така,аджаба,а?!Щото матряла ви е лош-не сте харни люде вие!Нямате история,икономика,нямате настояще че и бъдеще!Така и ще си измрете-безславни,необичани,като най големите грандомани с измислено минало и с промити мозъци!Файдасъзи,които само знаят да плямпат!Бошлафчии!!

7

Никола Стефанов

преди 9 часа

Македонците - това са българските украинци.

6

оч , агент иване!

преди 9 часа

твойте господари измислиха мЪкадония, а колко българи са избити или избягали от там, за да имаш повод да се правиш на шкеме войвода , и пишман родолюбец.

5

Панде Могиларовски

преди 9 часа

Доносник ке кажува за съдбините на Македония.Самно и нагло е Красимир!

4

Анонимен

преди 10 часа

КАРАКОЧАНА ПРЕЗЕДЕНТ!

3

Анонимен

преди 10 часа

Масетата са ни ясни що за стока са.По-добре кажи КОЙ вдигна ветото и ги пусна за преговарят с ЕС.Защото виновните се ослушват като ****** заек в люцерна.