56

Да вие

преди 1 час

Вече сте им се надупили!

55

Мдаааа

преди 2 часа

Те поляците вече 3 години чакат последния руски войн-пияница да стигне до полската граница на колело вейки белия байрак но него все го няма.Оти тъй бреВероятно защото са заети с организацията по честването на кръглата 3-годишнина от началото на 3-дневната специална операция нъл.

54

Ще се стреснат

преди 2 часа

Ама па ***.ин ден.Също така в този ден ще долетят и руските ракети в Полша.

53

Войводата

преди 3 часа

1. Обърках се. Защо Туск успокоява поляците?2. Поляците страхуват ли се от немски войски?3. Нали са братя и съюзници. Всичко е простено. Една 2СВ. Голяма работа4. Да живее нато и братската дружба. Това последното беше ссср5. Както казах обърках се.

52

Ще се стреснат

преди 3 часа

Когато руските ракети дойдат за германските, американските и другите НАТО-вски мърди в Полша, ама полските *** си го заслужават!

51

Мдаа

преди 5 часа

В Полша германски войници а над Българското небе турски изтребители,както и турски и тук там руски подводници в Черно море.Като чета коментарите на някои квалитети по долу-кой ли е по нае..н се питам имайки предвид популациите на двете държави

50

Анонимен

преди 5 часа

Туск е ,от славянско етническо малцинство кашуби, което в голяма част от съществуването си е било под пруско управление, та и затова Туск е благоприятно разположен към немците.

49

Анонимен

преди 5 часа

Ами то Аушвиц е в Полша, хиляди поляци, като Туск са били доволни, че са окупирани, защото като поляци са били дребни търговци, а нацистите ги правят водещи политици и губернатори, както сегашните наши негодници. Туск няма да има проблем ако немците окупират пак Полша, ще отвори и аушвиц за проруски настроените поляци, както навремето. Те немците винаги са помагали и пак ще помагат.

48

Курти

преди 6 часа

............В Ирак бяхме под полско командване и в Кербала поляците се изпариха още преди да са видели някакви "чужди войници"..........Ние се Справихме и без тях....П.С. Само полската водка става за нещо. Останалото полско е само в Женски род.....

47

А АКО ВИДИТЕ УКРИ

преди 6 часа

ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ПАК ИДВАТ ДА ВИ КОЛЯТ

46

Анонимен

преди 6 часа

Ахам, пък от другата страна ще се включат руски войници да помагат.

45

анонимен64264

преди 7 часа

не се плашете шляхтичи те идват само да ви ш....а, честито те са ви причтелчета само дето не си четете историята

44

Джамбазки

преди 7 часа

Заведи ги и при жена си , ако искаш, г- Туск !Може и с голи насочени и изправени шмайзери !

43

Кохер

преди 7 часа

Абе Туск да си го навреш отзад!

42

Анонимен

преди 8 часа

Германия направи много голяма грешка ВСВ и злини ,но не падна толкова ниско като рашка да убива хора,които говорят езика и по-добре от нея самата или саксонци,с които има общи корени.Те успяха да се реабилитират и да платят цената за това,още повече,че бяха съзнателни.Виж,оОгромното ,ново фашистко блато с водка и зомбита ,наистина трудно ще достигне до такова прозрение,да не кажа,че е невъзможно.

41

Чукча писател

преди 8 часа

Очаквам скоро и един кавър на Рихард Вагнер в изпълнение на Раймщайн и всичко е точно.

40

Туск към украинките

преди 8 часа

Ако видите Руски войници не се стряскайте, идвайте при за нас за помощ и социални

39

Чакаме и руските

преди 8 часа

войници за да комплетираме с немските войници помоща!

38

И закрийте

преди 8 часа

Аушвиц - да не ви напомня.

37

р

преди 8 часа

Ако германците видят руснаци, да се стряскат, че ще трябва пак да строят стена.