78

Мила

преди 6 часа

Одобрявам. Референдумите са нещо сериозно, а не инструмент за набиране на популярност на маргинализирани партии, сдружения, НПОта и други организации.

77

Име

преди 6 часа

А уж са избрани от народа!

76

Е много ЯСНО,

преди 7 часа

щото знаят, че ако се улесни допитването до народа, ще им се засерат далаверите и схемите много сериозно.

75

Брей,

преди 8 часа

...от интелигентни хора като Тома Биков, копейките се чувствали като "сомалийци"! Виж като чуят Тошко Африканчето ,се чувствали..."българи"!

74

Анонимен

преди 8 часа

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОМА БИКОВ И ПОДОБНИ НАШЕТО ОБЩЕСТВО НЕ Е КАТО ШВЕЙЦАРСКОТО А КАТО СОМАЛИЙСКОТО

73

Анонимен

преди 8 часа

За 30 години арабите превърнаха пустинята в земен рай, за 1300 години племето робско прокажено балканско превърна райско кътче в пустиня.

72

Страшно ги е шубе!

преди 8 часа

Избирайте само такива партии, които не са за референдуми! Там е истината! Мутрополитици и obчu народ! Блеяното бъдеще на държавата! Естествено е метафорка! Е, който е разбрал да гласува, 80%-те да дислайкват! Огледало на народа - гледайте и се смейте за лайковете!

71

Страшно ги е шубе!

преди 8 часа

Избирайте само такива партии, които не са за референдуми! Там е истината! Мутрополитици и *** народ! Блеяното бъдеще на държавата! Естествено е метафорка! Е, който е разбрал да гласува, 80%-те да дислайкват! Огледало на народа - гледайте и се смейте за лайковете!

70

Анонимен

преди 8 часа

Помолете г-н Хламид. Той ясно каза, че ще става каквото той каже!

69

Анонимен

преди 8 часа

Помолете г-н Хламид. Той ясно каза, че ще става каквото той каже!

68

Анонимен

преди 8 часа

България окончателно е разделена на ТЯХ - КОМУНИСТИТЕ и ако те успеят да промият мозъците на младите ще си харчат спокойно награбеното след 1944 - земя, бизнеси, всичко... в противен случай катаклизмът е неизбежен... в тоя случай етническите заявки към раята са само бонус...

67

Да бе,

преди 8 часа

...ще питаме Факултето и Столипиново, дали да развиваме ядрена енергетика в България ??? Нелепо е ! И не правете сравнения със Швейцария! Там не са управлявали комунисти, и не са били окупирани от Кремъл! На Референдум в Швейцария , дали да намалим данъците , резултатът е бил..."НЕ"! Сами си правете сметката!

66

Анонимен

преди 8 часа

Бих искал този отговор на швайцареца да се запечати в главата на всеки българин. Всеки един референдум е за момента най-демократичния елемент от управлението на една държава. Единственият правилен път на развитие е да се търсят все по-ефективни методи и средства на участие на народа и обществото в управлението на държавата. Само това е бъдещето. В противен случай загиваме. Две са държавите в света където народа има право на оръжие: Америка и Швайцария!

65

Ало

преди 8 часа

България е страна на мутрите, какви референдуми, какви 5 лева.

64

Анонимен

преди 8 часа

Когато беше референдума за АЕЦ Белене, Лора Крумова, беше поканила в своето предаване "Тази неделя" един швайцарец и наред с многото въпроси го запита следното: -Защо правите толкоз много референдуми, та в света държавата ви е известна освен с името си, и с прозвището - страната на референдумите? - Ами защото ние не бихме оставили бъдещето си и особено бъдещето на децата си в ръцете на някакви си политици. Бих искал този отговор на швайцареца да се запечати в главата на всеки българин!

63

Анонимен

преди 8 часа

Като дойде народния съд ще искат тоагва референдуми ама ше е късно хаха

62

Анонимен

преди 9 часа

Чубаров и Сергей Викторович Бахарев, които са посланици на Русия в Еритрея и Зимбабве и Малави. Разговорът започва с поздрав от страна на Чубаров към Бахарев относно гласуването на Зимбабве срещу резолюцията на ООН, която обявява референдум в Крим за невалиден. Чубаров се оплаква, че Еритре се въздържа да гласува и казва, че пътувал до Малави и се опитал да убеди тази страна да заеме Руската позиция След което се шегуват, че след Крим Русия няма да се успокои докато не анексира други страни!

61

до реалист

преди 9 часа

и какво,зле ли им е че излязоха от ЕС? няма да има кой да ги стриже с всякакви благовидни предлози като нас

60

ИмаТакъвНерез

преди 9 часа

Певачката на Мутрите изкара някакви пари отново. Дори клоуните имат повече достойнство.

59

мак

преди 9 часа

Девалвираха партиите и вечните д.тати. Страх ги е от хората, но пък, като знаем каква е избирателната активност, вероятно същата ще бъде и на референдумите. Или пък, обратно, по-голяма. Което не променя факта, че ни имат за ов.чици способни само да ги пращат на д.татска "работа".