107

Анонимен

преди 2 часа

Абсолютна лъжа е че е липсвало Македонскито знаме на Срещата между Мицковски и Хърватските власти! Снимката , която разпространявате е направена странично, а не фронтално.Има обаче достатъчно снимки от това посещение в Хърватска на Английски за хората, които не се доверяват на Путинските пропангатори в България! Според мен това с знамето, е челенасочен сценарий от Путинситите, за да се расее заплахата на Русия за ядрена атака на България! Защо никой не реагира на изказването на Руския генерал?

106

Анонимен

преди 2 часа

Всички , включително и децата в детските ясли разбраха, че доц. Ташев мрази Македония! Само Руските шпиони говорят по начина , който говори Доц. Ташев! Не знам дали е Руски шпионин , но така звучи! Имаме ли служби, които проверяват Граждани за вързка с Руската държава? Или по -скоро с Путин и Руската пропаганда! Руснаците- Путин не искат добри отношения между Македония и България!

105

Идеалист

преди 4 часа

Изглежда, че са по умни от нас! Преди няколко години обиколих балканските страни. Като видях Македония в разговор с местни хора им казах, никога да не помислят да влизат в ЕС, защото ще си загубят родината!

104

malgiorno a tutti

преди 7 часа

на тая смиляновска ли, свиняновска ли, не можаха ли за парлама да и боднат едно сереверномакакедонско флагче в соплото на афтъъбъънара, тамам щеше гордо да се вее на вятъра от изядения на закуска казан смилянски боб :))).

103

Хахаха

преди 10 часа

Да се натискат за български паспорти докато всички получат.

102

много си тъп

преди 11 часа

До Не виждам връзка - и как да виждаш, като няма връзка? Какво искаш да виждаш?

101

Анонимен

преди 11 часа

До Анонимен - 98% от жилищата в България са построени по времето на Тодор Живков. Новото строителство е нищо, само в районите за богати, никой не го е виждал новото строителство, всичко е от времето на бай Тошо.

100

Анонимен

преди 11 часа

А какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

99

Анонимен

преди 11 часа

Аз не се интересувам от този Кюстендилско-Благоевградски квартал, наречен СМ.Какво ни занимавате с тея, пълен игнор и визи за тълпата от измислената държава.

98

Аз

преди 11 часа

Елементарно е - референдум в България за блокиране *** БЮРМ по пътя им към ЕС

97

Анонимен

преди 11 часа

Извинявайте обаче македонските политици изглеждат класи над нашите намагнетизирани

96

Анонимен

преди 11 часа

Запада е голяма работа , само който не е ходил в задните улички на евро парламента , само той не знае .

95

Анонимен

преди 11 часа

До АнонименДа ти кажа , аз имам джипка , ама имам и Лада Нива .Понеже съм бил и в казармата , да ти кажа ,че АК47 е нещо легендарно и винаги бих избрал него пред прехвалени и напудрени пушкала

94

Анонимен

преди 11 часа

Трябва ти етичност, а не морал. Морала и духовността са догми, насилствено спуснати без да обяснят защо, също като омразен и противен родител които насилват децата си към подчинение. Религията е измама, която тираните използват за да останат на власт, заплашваща с вечен ад и някакъв неопределен рай където да целувате краката на Исус и да боготворят измислен семитски бог Йехова. А етиката се основава на ценностите, не знам дали хващате разликата.

93

Не виждам връзка

преди 11 часа

До Анонимен 61..Между Московското метро и отношенията между България и Северна Македония, което е предмет на тази статия и тези коментари. Също не виждам връзка и между Русия, с нейната традиция и култура и с днешния диктаторски режим на Владимир Путин, което ти се стремиш да ни втълпиш.Нито метрото е направено по време на неговото управление, нито пък Руският народ се отъждествява с Путин.Добър опит, но не сполучлив!

92

Гената

преди 11 часа

До Анонимен 96Какво общо има какво било преди 89 със сега бе човек. Айде мислете малко. Говорим за сега, отдавна отмина това време. Нито Русия е СССР, нито Запада е Запада от преди. И какво общо има духовната нищета сега, и ЛГБТ пропагандата и всички наши проблеми сега, с това преди 35 години дали били разрешавали Коледа. Що за глупости.

91

Анонимен

преди 11 часа

До Гената - Добре, нека коментираме и морала. Ако искаш може и православието. Нали сте големите православни русофилите? Преди 89-а бяхте ли православни или станахте за един ден? Ако някой от БКП те видеше да влизаш в църква щеше ли да имаш проблеми? Сега, когато уж американците искали да ти унищожат православието защо на всеки Великден се събират толкова хора в храмовете? Защо можеш спокойно да празнуваш Коледа, а преди 89-а не е било препоръчително?

90

Анонимен

преди 11 часа

"99% от жилищата са от времето на Тодор Живков без морето, на морето повечето са от сега, но като цяло 95% от жилищата в България са от времето на Тодор Живков" - Отново продължаваш с глу_постите. Последните 15 години ходил ли си в София, Пловдив, Бургас, Варна? И да не си, пищи в гугъл "жилище ново строителство" и започвай да гледаш. В днешно време поне информация има колкото си искаш, стига да не си си затворил очите и запушил ушите.

89

Гената

преди 11 часа

Тука говорим за децата и морала на обществото. За духовния упадък. Той ми говори че карал западна кола и правил "тапи" към Гърция. Какво да говориш с такива хора. Заслепени от материалното. А до коментара за Коледа и тн. Това какво общо има преди 89 какво е било. Аз съм бил бебе. Ти пак не може да вденеш. Аз говоря за морал и духовност той за Коледа.

88

Анонимен

преди 11 часа

Не знам колко милиона руснака вече избягаха от Русия и точно николко милиона западняци са отишли в Русия, но видиш ли, русофилите ни убеждават колко уредена страна била Русия хахаха Кажете го на руснаците. Дори децата на руския елит живее на Запад, заради което пък руснаците ядрено оръжие няма да използват. Кой ще пусне ядрени бомби по главите на децата си? Нашите русофили тотално са изгубили връзка с реалността, но... техен проблем.