46

Анонимен

преди 8 часа

Доколкото си спомням, в началото на 80-те СССР при активното участие на НРБ изгради система от оръжейни предприятия , в т.ч. за различни боеприпаси по стандарти на СИВ/демек СССР/ Еми руснаците взеха едни пари за технологии ,оборудване и ноу хау, сега могат да проверят на свой гръб каква е продукцията

45

Руя

преди 9 часа

На ромите вяра да нямаш.

44

Анонимен

преди 9 часа

Според русофилската логика сега Русия трябва да обяви Индия за вражеска държава (нали и нас уж заради това ни обявиха за такава) и скоро да насочат ядрените си оръжия към нея. Русофили, ако Русия не направи това с Индия, няма ли да си зададете въпроса, защо "братска" България е обявена за вражеска държава, а Индия не е? Или не ви достига сивото вещество за подобни въпроси? Явно за Русия Индия е по-братска отколкото е България. Нали уж сме братушки, това-онова?

43

Анонимен

преди 10 часа

Слоновете ако тръгнат ще сгазят мечките и дори драконът няма да може да им помогне!

42

Сашо Македонски

преди 10 часа

Ама защо не навлезнат в Индия руснаците бе???!!!!

41

Анонимен

преди 10 часа

Ама вие какво очаквате от БРИКС? Орел, рак и щука се събрали и си направили съюз. В Индия живеят още на касти и има там някаква демокрация, в Китай комунистическо общество, в Русия уж и там някаква демокрация от диктаторски тип (звучи смешно, но реалностите са такива), в Бразилия предполагам, че командват разни нарко барони и подобни, а в ЮАР още не могат да преживеят комплекса си от времената, когато бели са ги управлявали. Саудитска Арабия пък сунити,които не се разбират с Иран (руски съюзник)

40

82 ОМБр

преди 10 часа

Потърпи блатна красавице! Слава на Индия!

39

Гошо

преди 10 часа

Тия индийци да не са ходили на училище при Корнелия Нинова?

38

Анонимен

преди 10 часа

Китай и Индия са врагове от доста време, Индия снабдявала индиректно Украйна с боеприпаси, ЮАР бяха обявили доколкото си спомням, че ще арестуват Путин, ако се появи в държавата им, заради решението на Международния съд. Изобщо такива "приятели" са в БРИКС, че направо врагове не им трябват. Да не говорим, че Китай отдавна има апетити към Сибир. А русофилите са в шах и то шах с пешката хахаха По руската телевизия не са им спуснали опорката и е настанало едно мълчание...

37

Анонимен

преди 10 часа

Медведев какво мисли по въпроса? Ще има ли атом и за Индия?

36

Анонимен

преди 10 часа

Индийците ще дадат 1000 индийски слона на укрите да праат Аватар!

35

Анонимен

преди 10 часа

Кремъл ако има проблем да денацифицира Индия.

34

На тъмнобял

преди 10 часа

Вяра да нямаш!

33

Анонимен

преди 10 часа

Секи иска да удари кьоравото.

32

Гага

преди 10 часа

Анонимен,Украйна яде бахура,а Русия дваж повече. Руснаците умират също както на украйнска,така и на руска земя. Ще прогледнете,но дано не е късно.

31

82 ОМБр

преди 10 часа

Не се гневи русию,а потърпи молочна ти!;)))))

30

Ранду

преди 10 часа

Сега руснаците дали ще обявят Индия за неприятелска държава,както България след като дадохме оръжие на Украйна ? За едни заблудени копейки и pycopoби питам?

29

Анонимен

преди 10 часа

А това с какво помогна на украинците? С нищо, само повече убити хора. На края на този конфликт, от определени политици в Европа ще бъде търсена отговорност за делата им. И тези политици няма да се казват Путин и Лавров.

28

Анонимен

преди 10 часа

Със или без индийски снаряди Украйна яде бахура. Освен да умират на собствена земя сега украинците умират и на руска.Украинското правителство избива собствения си народ за чужди интереси.

27

Анонимен

преди 10 часа

До lol Самият Зеленски се оплаква, че към 70% от пратените оръжия не стигат на фронта. Дали украинците не продават на араби, в Латинска Америка и т.н.? Това значи ли, че Украйна мрази САЩ, или просто е далавера?