19

До 10

преди 7 часа

От федералната администрация споделят, че много от записите покзават как Реймънд пипа и си играе с телата на жертвите докато те са в безсъзнание или в невъзможност да дадат съгласие, включително в Мексико Сити и в района на Вашингтон. Тази дейност на Реймънд е продължила години наред като той е носил със себе си своята колекция от малтретирани жени в различни държави. Арестуван е в Сан Диего през 2020 г. и е държан без право на гаранция в затвор във Вашингтон.

18

До 10

преди 8 часа

На следващия ден той се е върнал с САЩ, където през периода на коронавирусната пандемия се е карантинирал във Вирджиния и е напуснал ЦРУ. Междувременно агенти на Държавния Департамент са се сдобили със заповед да претърсят неговите телефони. Прокурори твърдят, че в крайна сметка агентите са намерили повече от 500 изображения с неприлично съдържание от устройствата му и от акаунти от снимки и 25 видеоклипа с жени, много от които са предадени на съда като доказателства.

17

До 10

преди 8 часа

Разкриването му е започнало през май 2020 г.в Мексико Сити. Местната полиция е реагирала на обаждания за гола жена, която вика за помощ от балкона на апартамент на офицер от ЦРУ. Апартаментът в последните две години е бил обитаван именно от Реймънд. Последният спомен на жената е, че пие чаша вино с Реймънд по време на среща в неговия дом под наем от Американското посолство. След като полицията се е отзовала, Реймънд е твърдял, че срещата е била по взаимно съгласие.

16

Анонимна

преди 8 часа

Сексуален хищник?!? А жертвите му в безсъзнание?!? Тея не знаят какво точно е сексуален хищник явно. Що му вдигат акциите?

15

Анонимен

преди 10 часа

Щом не са викали Изнасилване Нема /Шведски закон/ :)))

14

Анонимен

преди 10 часа

ЦРУ е най-голямата организирана престъпна организация в света. Но няма нищо за учудване, като се има предвид че и Еврейските Съединени Щати на Америка е най-големият гангстер в света.

13

Анонимен

преди 10 часа

Като няма контрол над техническите средства м!

12

Христо Христов

преди 10 часа

СЪБУЖДАМ СЕ И ЦЕЛИЯ МИ ПУТИН УЛИГАВЕН И ГО ПИТАМ ТОЯ! АБЕ НЕПОМНЯ АМА НИЕ ПРАВИХМЕ ЛИ НЕЩО С ТЕБЕ И ТОЙ СЕ ХИЛИ И ВИКА НЕ :D

11

Анонимен

преди 10 часа

Поредният непълноценен нерез, който се удовлетворява от извращения!

10

Анонимен

преди 10 часа

Как са го хванали?

9

Анонимен

преди 11 часа

"част от агенция, "която трябва да защитава света от злото"... на книга са точно това, а на практика, са точно обратното.

8

Какви ли други

преди 11 часа

неща още вършат без да се водят дела срещу тия навлеци? Освен това, той не е бил за слава слава там, а за заплата, работейки за правителството на САЩ. Защо делото не е срещу САЩ, а срещу някаква yтpeka?!

7

Даскала

преди 11 часа

Всички знаят че англосаксонците от време ОНО ,са убийци ,крадци и насилнизи! Милиони са пострадали и още страдат от тия разбойници с власт и пари!

6

Trikraka jena

преди 11 часа

Според мен няма да има време много да ръзсъждава, защото първите години ще му се порадват съкилийниците, а после ще поиска да си смени пола....

5

Комплексар

преди 11 часа

Ами не може да вдигне самолета когато пистата е будна и вижда колко е малък и мек

4

Анонимен

преди 11 часа

Западни ценности

3

ПроСоТо

преди 11 часа

"Василев",къде си бре?..Ти познаваш сички цру агенти,тоя споминял ли си га туката ?

2

Анонимен

преди 11 часа

ЦРУ защитава света от злото? Наивнички са си били, по-това ги е преценял. ЦРУ са от лошите, който не вярва да види какво става в Газа. Това което става е с любезното съдействие на САЩ и ЦРУ.

1

Анонимен

преди 11 часа

"част от агенция, "която трябва да защитава света от злото" колко наивен трябва да си за да вярваш че ЦРУ е такава "агенция" ......