20

Да така е, тогавашна

преди 12 часа

България не е днешна България! . . . . . че близо 6000 йеменци са завършили висшето си образование в България. Инженери, лекари, специалисти в авиацията и много други са допринесли за развитието на страната. . . . . . . А колко са завършили след 1990 г.? Пак с лаврите на соца се пъчите!

19

Реалист

преди 14 часа

Плевнелиев защо не е там? И Петър Стоянов. Бойко Борисов. Беевски и Пешев-Гешев. Йончева е повече мъж от всички взети заедно.Със здраве

18

баба мара

преди 15 часа

успех

17

SS

преди 15 часа

Трябва най-напред да отиде в Москва, а после да занесе "прошението" на Кремъл до хуситите...! За съжаление там нас вече ни броят за джавкащи пудели на Запада.

16

Смешник

преди 15 часа

А тази от къде изплува Взела ли е разрешение от Пеевски да ходи в Йемен

15

Анонимен

преди 16 часа

А някой пита ли я къде е? Или снима филм? Човек се хвали с резултатите си, а не си прави евтин PR за сметка на пленени българи с неясна съдба. Ако предложи част от хонорарите си и заделеното по офшорки + годишната й евродепутатска заплата, може пък да ги омилостиви хуситите. И те са хора. Иначе този многострадален израз на лицето и Нинова няма да трогне.

14

Илиянския

преди 16 часа

Хути ве, мааму стара, не хуси!!!!!!

13

Това обяснява ДПС

преди 16 часа

кандидатурата и...

12

Обича

преди 16 часа

ги другарката обрязаните, още от времето на Шамил Басаев

11

Анонимен

преди 16 часа

Тази сега разграничава ли се от позицията на феноменалния председател на ДПС, към което тя се числи? Защото Пеевски дава безусловната си подкрепа за Израел и не съм го чул да каже нещо в подкрепа на Палестина и срещу Израел или САЩ. Българските мюсюлмани трябва да накажат ДПС/и двата лагера/ само заради липсата им на адекватна позиция за Палестина.

10

Анонимен

преди 17 часа

Елена се бутам където и казва Москва. Ще се интересувам , какво ще направи

9

Юлия от Раднево

преди 17 часа

Браво на Елена! Тя е единствената, на която и пука за пленените българи. Тя не щади ресурси, време и усилия за да ги спаси и със сигурност ще успее!

8

до itso

преди 17 часа

От кога рускинята Йончева, самосиндикално решила да си направи реклама, прави политика на ЕС? Всъщност тя е по-скоро представител на рушия и путлеръ и няма нищо общо с либерастията и евроджендъризма, които толкова ти пречат.

7

Анонимен

преди 17 часа

Поне се опитва да направи нещо. Правителствата пръста не си мръднаха. Най-вече външния. Помня как Тагаренко се изцепваше в подкрепа на Израел и как твърдеше че България щяла да се включи в акция против хутите, без да му пука че живота им е в опасност. Когато роднините бяха отишли да му кажат, че с изказванията му ги поставя в сериозен риск, тоя гаалфоон беше казал "Ама тях не ги ли пуснаха". Та постъпката на Йончева е достойна за уважение.

6

Itso

преди 17 часа

Не се гледа добре на жена в арабския свят, особенно когато казва на мъжете какво да правят. ЕС се проваля навсякъде в дипломацията с разните си феминистки претенции и евроджендърски амбиции.

5

Анонимен

преди 18 часа

Покъртително. Просълзих се. Лично татко Шиши и е дал благословията си, та тя е героиня! Ще ги освободи, ще ги върне на семействата, пък може да почистят паяжината й, тя има отлични спомени от региона и мъжките представители, те не са много придирчиви и взискателни.

4

Анонимен

преди 18 часа

Всички си я пазят!

3

Анонимен

преди 18 часа

Всички тия пазят.

2

Анонимен

преди 18 часа

Е, Хубав ден!

1

Анонимен

преди 18 часа

Елена Йончева: Руските служби ме пазят. Както винаги. Актив.