10

Анонимен

преди 1 ден

И какъв е смисъла като няма антибиотици примерно или някакви по-сериозни медикаменти? От десетилетия в болници по света има антибиотици - сканираш си рецептата, плащаш си и пада. Разбирам за обезболяващи и тн, ама ако го правите като хората сложете и някой друг широкоспектърен антибиотик. Аптекарите да мълчат, без това бранша надува цените като за последно.

9

Ванга

преди 1 ден

Ще дойде ден,когато минаретата на Кремъл ще рухнат със страшна сила върху мумията на рептила Ленин и това сатанинско сборище ,наречено Расийска Федерация да се затрие от лицето на Земята, ведно с Антихриста Путин!

8

THE BEST

преди 1 ден

Това Възраждане толкова ми падна в очите.... Беше почнало да пада отдавна, но вече стигна дъното.... Да видим има ли още....

7

Анонимен

преди 1 ден

До до 4 Я по добре дари една заплата на другаря товарищ Копейкин, че много е зле финансово.

6

Анонимен

преди 1 ден

,,другари'' ще викаш на ппдб.

5

до 4

преди 1 ден

страх ли ви е, аптекарчета? в машините се продават аспирин, аналгин, парацетамол, ацетизал, натриев цитрат и др. купувал съм от машина лекарства.

4

Анонимен

преди 1 ден

Другари влезте в положението на таварищ Копейкин. Внесъл е голямо количество вендинг машини и трябва да ги реализира за да има пари за купуване на гласове. Без покупка на гласове ВъзНАГраждане никога няма да влезе в парламента заради дивашкото си русофилство.

3

Анонимен

преди 1 ден

Напълно безполезни са тези машини. Където няма аптеки хората пак ще си страдат защото техните лекарства са с рецепти. Липсата на витаминчета, добавки и подобни не са живото застрашаващи и всеки като стигне до аптека може да си ги купи. В градовете има аптеки на всяка крачка, какъв ще е смисъла от машините. В чужбина за проба си купих от такава машина витамини и като ми изсипа една шепа монети съжалих на мига, а в Италия от машина ми взе парите, но не пусна цигари. Не благодаря, пак ще сме прецак

2

Искам

преди 1 ден

Да си купувам кокаин от вендинг машина

1

Дядката

преди 1 ден

Толкова населени места без достъп за хората до елементарни медикаменти ,като аспирин ,витамини ,йод ,риванол и т.н