13

Рв

преди 22 часа

Тук има някви про-макета дето пишат против президента Радев. Правилно няма македонско знаме . Македония е българска провинция и няма право на собствено знаме. Там трябва да се вее български флаг и който не му оттърва марш в Албания или сърбия. Айдеее къш от България, еничари мръсни.

12

Анонимен

преди 1 ден

Поканата на Радев за обща снимка със Силяновска с отсъствие на македонското знаме прилича на ченгесарска постановка. Въпреки че формално тази среща не е официална, не е трудно да бъде предсказана последващата реакция на сегашната Скопска власт. Значи се прави умишлено, за да се даде повод на Мицкоски за скандал и обтягане на отношенията между две съседни страни, членки на НАТО.

11

Анонимен

преди 1 ден

никога няма да влезат в Европейския съюз, ако не признават, че са българи. македонският и българският народ имат обща история абсурд нямат. липсата на знамето на РСМ по време на неофициалната среща между Румен Радев и Гордана Силяновска , точно така трябва .език на омразата към България продьлжава

10

Ентусиаст

преди 1 ден

Президентът е готин! Кефи ме този човек!

9

Анонимен

преди 1 ден

Радев изпълнява поръчка на Кремъл ,за спиране на Македония и Сърбия ,за ЕС ! Руснаците работят ,за това от 15 години Много явна провокация ,на некадърният ,злобен офицер от село Славяново !

8

Анонимен

преди 1 ден

Сталин и Тито са виновни , а и оня в мавзолея където го бутнаха ...

7

Утре протести

преди 1 ден

Срещу нашето правителство което СИ МЪЛЧИ КАТО П... КА

6

Анонимен

преди 1 ден

Радев - оставка !! Направи ни за резил ,пред цяла Европа ..ОТВРАТ ..

5

Анонимен

преди 1 ден

Радев е виновен ,за липсата на флага на Македония ! Това е недопустимо А иначе ,след изборите там ,новата власт се държи отвратително и не се вижда ,как ще ги пуснем в ЕС !

4

Динев

преди 1 ден

Сравнете древно македонски имена ,антични ,със съвременно македонски,Птолемей Лагос,Александър,Кратерос ,Филотас ,Пердикас ,Стратоника ,Евридика,съвремени псевдо македонски ,Тимчо Муцунски ,Зоран Заев ,Бранко Цървенковски ,Любчо Георгиев,Никола Димитров ,Блаже Конев,Първите са Гръко Елински ,Вторите Посърбени Бугарски

3

Анонимен

преди 1 ден

Кой организира тая провокативна неофициална среща, но закрита за журналисти- вие да чухте какво са си говорили?! Това е саботаж на междусъседските отношения и чудесен повод върху който да се развихрят ХИБРИДНИ АТАКИ- КОЙ НАСРОЧИ ТАЯ ХИБРИДНА АТАКА?!

2

що ни занимавате

преди 1 ден

с тея циркаджии дето само мрънкат и кой се интересува от тях. Друго си е халки дик

1

Анонимен

преди 1 ден

Стига с тая Северна Македония президента да, се разкарва по провинцията да, види в какво се е превърнала България в и.. анско гето цели области са вече коренно население Казанлъшка, Сливенска, Ямболска, Новозагорска и мн други един бял човек не можеш видя положението е много лошо губим държавата той седнал да мисли за други държави