9

ТОТЮ-3

преди 16 часа

Всъщност,отново две държави членки на НАТО се скараха. За пореден път.Нито повече,нито по-малко!!!

8

ТОТЮ-2

преди 16 часа

Коментарът на 5 анонимен напипва същността,както се казва.

7

ТОТЮ

преди 16 часа

Четете Закона за държавния протокол и Правилника за приложението му.В чл.35 т.4 от правилника пише,че при частно посещение на държ..глава протоколното обслужване се определя СПОРЕД КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ.В чл.77 от същия правилник пише,че при частни посещения протоколът се договаря предварително.Това е нормативната база по казуса.Оттук нататък всеки сам на коня,както се казва.Да мисли каквото си ще!!!!

6

Анонимен

преди 1 ден

Тоя да не се обажда защото и неговите хора гласуваха да падне ветото.

5

Анонимен

преди 1 ден

Поканата на Радев за обща снимка със Силяновска с отсъствие на македонското знаме прилича на ченгесарска постановка. Въпреки че формално тази среща не е официална, не е трудно да бъде предсказана последващата реакция на сегашната Скопска власт. Значи се прави умишлено, за да се даде повод на Мицкоски за скандал и обтягане на отношенията между две съседни страни, членки на НАТО.

4

Анонимен

преди 1 ден

никога няма да влезат в Европейския съюз, ако не признават, че са българи. македонският и българският народ имат обща история абсурд нямат. липсата на знамето на РСМ по време на неофициалната среща между Румен Радев и Гордана Силяновска , точно така трябва .

3

Анонимен

преди 1 ден

Имаме общо,как да нямаме?!Еднакво прости сме.

2

Анонимен

преди 1 ден

Митков, не ставаш за външен министър! Не се натискай. И кой я направи провокацията? Повикайте г-жа Весела Чернева да ви изнесе урок!

1

09

преди 1 ден

Оправихте България,сега и другите.Оставете ги да правят глупости,а като му дойде времето ги прецаквайте,