11

Анонимен

преди 1 ден

Във вединга няма да има ветеринарни лекарства за овце не се притеснявай. Всичко ще е по масло и мед. Няма начин. Даже те ще са без пари като по лафките.

10

Анонимен

преди 1 ден

Сега аптекарите се правят на важни, а по време на ковида народът се тъпчеше с лекарства за животни! Откъде се взеха тези лекарства?

9

Анонимен

преди 1 ден

По време на Ковид пандемията когато лекарите лекуваха по телефона фармацевтите останаха на поста си и помогнаха и спасиха живота на много хора. Обаче сега мафията иска да внесе вединг машини и дори роботи с които да замени същите тези аптекари които безрезервно работиха по време на Ковида. Мафията си има партии и говорители.

8

И как точно

преди 1 ден

В обезлюдените села старите хора ще използват Вендинг автомати за лекарства и ще правят онлайн срещи с лекар да им отпусне рецепта. Едно е че някой иска да се нагуши и да лапне поръчка за доставка на такива машини

7

Анонимен

преди 1 ден

По надолу трролове защищават безумието. Защо не направите като в Камбоджа да избиете всички образовани хора. После си купувайте лекарства от автоматите които са избили аптекарите.

6

Анонимен

преди 1 ден

Отвратително недостойно непочтено интервю. Колкото по злобно и противно се говореше толкова и репортерката вместо да спре продължаваше и продължаваше за да стане нейния репортаж и тя да има заплата нищо че очевидно фармацевтите може да останат без работа и без заплата. Водещия се опита да внесе уточнение но репортажа продължаваше като навита латерна. Аз се разплаках. Вопиющо несправедливо интервю. Потрес.

5

Анонимен

преди 1 ден

Ами никакво улеснение няма да е, защото всички знаем какво ще се случи. Аспиринът под колко търговски марки ще се зарежда? Има големи разлики в цените нали? А чий аспирин в крайна сметка ще бъде наличен? Най-скъпия, естествено! А парацетамолът под колко наименования ще се среща? А цените там как са? Чий парацетамол ще бъде зареждан предимно? Говорите за населени места, в които хората нямат пари в излишък нали?

4

Анонимен

преди 1 ден

Няма нужда да се спира подобна инициатива за лекарства БЕЗ рецепта! Улеснение за хората е! Не знаеш дали посред нощ няма да имаш нужда поне от един аналгин! Не се издържа на болка!

3

Анонимен

преди 1 ден

Я да видим, кой ще се сети как стигнахте до тук? Рекламите на лекарства повече ли са от рекламите на вафли, бонбони, шоколади и дъвки? Повече са! Значи, за да подсигурим достъп на гражданите до всяка стока, слагаме вендинг машини /както при всяка стока/. Само вие всички не можете да се усетите, че ви занасят! Ето сега можете да изплюете камъчето на проблема с "правата в здравеопазването". БЛС да не се прави че не е от тук.

2

Анонимен

преди 1 ден

Защо не разрешават поставянето на вендинг машини за лекарства? Нека да не е с държавно участие, нека да е частна инициатива! Въпросът е защо не разрешават? Заради фармацевтичното лоби?

1

Анонимен

преди 1 ден

Този Вън Вън Вън откъде ли изпълзя Вън