12

Христо Христов

преди 20 часа

Унгария трябва да наложи вето на искането на жоландия да излезе от договорите за мигрантите. Първо холандците да платят 200 милиарда и чак тогаз да стане тяхната. Все пак техният премиер Рюте искаше да поставя Унгария на колене пред ЕС.

11

Анонимен

преди 21 часа

"Ние да му мисли, че така бяхме свикнали на хранилка с тия еврофондове" Аз не съм свикнал с такова нещо, свикнала е мафията.

10

Анонимен

преди 21 часа

Унгарците да пращат вече делегация в Брикс, да не се занимават с тези oтpeпku.

9

Аз и ние

преди 21 часа

Обикновените какво виждаме от тези еврофондове БУНАЦИ ЕВРЕЙСКИ!!! Аз не искам фашистката *** Урсула да ме управлява,както и не бях попитан дали искам да им изпълнявам фашистките закони и мерки!!!!

8

Анонимен

преди 22 часа

Не ги мислете унгарците, ще си ги вземат от китайски инвестиции. Ние да му мисли, че така бяхме свикнали на хранилка с тия еврофондове (и така ни приспаха с тях), че още не можем да се събудим.......

7

Наблюдател

преди 22 часа

ЕС ще се разпадне

6

Анонимен

преди 23 часа

А Нидерландия ще бъде ли глобена, тя също се отказва от сделката с мигрантите.

5

Анонимен

преди 23 часа

Сега и Унгария ще глоби ЕК като наложи вето над финансирането на Украйна.

4

мак

преди 23 часа

Ще има за украйна. Такова чутовно раздаване не е имало, май, така че тези пари ще са добре дошли за щедрия, но за чуждите, ес. гн.ус и диктатура. Сега навсякъде е криза, те наказват Унгария с цялата строгост, защото не ги слуша във всичко.закривай.

3

Ха ха

преди 23 часа

Четохте ли за поредната наглост на укрофашистите, настояват да са част от бюджета на ЕС. Нищо че не са член на ЕС, но им трябват пари и откъде ако не от гламавите юропейци.

2

Анонимен

преди 23 часа

Напоследък от ЕС раздават повече глоби на страните членки от колкото от колкото да дават пари. Последните 2 години само Украйна получава пари от ЕС. Всички други държави дават пари на ЕС.

1

Анонимен

преди 1 ден

Този съюз не върви към добро.