41

Пуделът е объркан

преди 10 часа

Баси жената,на колко хиляди км плюе?

40

Анонимен

преди 12 часа

Тази пак се е натряскала като казак.

39

Паню Баирски

преди 12 часа

Тази жалка миризлива комунистическа мисирка си мисли, че някой се интересува от нейното мнение! ***!

38

пияница мистик

преди 1 ден

До Малко за политика === Моята истина е малко по-различна от твоята истина, другарю комсомолец, пенсионер и путюпитек. Моята истина се обосновава на фактите, а не на фантазиите и мечтите като теб :))) Мордор 2 пъти води война с Чечения, докато не сложи слугата Кадиров, Беларус с бидона Лукашенко си е чиста Мордорска територия. Войната с Украйна започна като Мордор я нападна, че не иска да стане част от СССР2 , манията на бакшиша. Ти разбира се си пиша каквото сънуваш и мечтаеш :)))

37

МНого странни заглав

преди 1 ден

ия - оплю, скочи , зъби се и всякакви подобни .

36

Анонимен

преди 1 ден

Интересно, мислех, че алкашката гълта. Такъв вид има. Но видно и тя, като цомчо, плюе. Стара руZZка традиция?

35

Анонимен

преди 1 ден

До АнонименАз съм гражданин на ЕС и искам тази ограбваща пародия да приключва.

34

Gorskio

преди 1 ден

Западът се продължава да загнива и разпада докато русняшката империя се разпадна 3 пъти...

33

Анонимен

преди 1 ден

Ееее, явно някой малки калинки се обидиха и започнаха да нареждат.., вършете си работата калинки, яжте листните въшки. Когато някой се яви по-голяма калинка природата ви е направила така, че да се изяждате един друг. Американците ви продават и замразени.Който мисли че това което се случва в Европа е нормално, значи е калинка или луд.

32

Анонимен

преди 1 ден

Нещата вървят към унизително поражение на Запада и победа на Русия.

31

Анонимен

преди 1 ден

СССР няма нищо общо с ЕС (ЕССР както се подиграват). Точно обратното е. СССР имаше проблеми, но те бяха решими. Руснаците сами си разтуриха държавата заради дънки, касетофони хитачи, западни коли и лъскави западни стоки. А ЕС е точно обратното - гражданите на ЕС искат да си запазят Евросъюза и всички благинки с лъскавите стоки и колите и техниката, но икономическите и социалните проблеми на ЕС са нерешими, затова ЕС ще се разпадне по неволя с мъки и агонии, за разлика от СССР който се разпусна доброволно.

30

Анонимен

преди 1 ден

Баща и е бил висш съветски функционер в СССР. Живеела е като принцеса в Естония.

29

Точно обратното

преди 1 ден

До Анонимен 24: Путин е най-добрият избор за Русия и затова толкова го п'люят на Запад. Наивникът Горбачов и пияницата Елцин им бяха много удобни. Малко известно е, че САЩ дори са изпратили пиар-екип да помага на Елцин да бъде избран за втори мандат. Как няма да го харесват? По негово време Руската федерация беше пред разпад. Но дойде Путин и вдигна Русия на крака и им заседна като рибя кост на гърлото на западняците. ............. Но това е друга тема.

28

Анонимен

преди 1 ден

Кая Калас разказа за мракобесната руска окупация когато Естония беше окупирана - като дете не ядях нищо по-сладко от заквасена сметана със захар, защото "нямаше сладкиши".

27

Анонимен

преди 1 ден

Кая Калас се готвеше да става председател на НАТО, там заплатата е много по висока от комисар.

26

Крундел

преди 1 ден

добре, че запада е "мек" и се управлява от слаби политици, иначе "най-лошото" за калният психодиспансер, правещ се на империя на злото версия 2.0 щеше да е съвсем различно от малко санкции...

25

Анонимен

преди 1 ден

В Тверска област е зарегистрирано земетресение 3 по скалата на Рихтер.Eпизентърът за пръв път е над земята -склад за боеприпаси .

24

Анонимен

преди 1 ден

хаха, а ние, Западът, какво да кажем за вашия избор за цар :) н.в. Путин? че по-лош избор едва ли някой би могъл да направи. Но не го казваме, защото той си е ваш избор.

23

До Анонимен 22

преди 1 ден

Еми гледаме от твоята родина рашистан бря! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 1 ден

Видимо е че европейската практика е да се назначават калинки на ръководните места. В България най-големите ни политици са вчерашни мутри, подържани от западните първи за тяхно лично удобство. Права е, яко напудрени са западняците.., поне да бяха пияници, а те са си обикновени наркомани.