94

Анонимен

преди 1 ден

Аптеките трябва да са държавни като по соца,лекарствата произвеждани в България от държавата и евтини.фармацията се превърна в страшен бизнес.Да се връща режима на соца и да се приключи с тези безумия.Няма друго спасение и скоро всеки ще го разбере.Бил иГейца каза,чака ви нова пандемия и правителствата трябва да са по жестоки.Помним ли или сме овце.

93

до 91

преди 1 ден

Не сме против аптеките и фармацевтите.Но разберете,че нямаме нощна аптека.И дори и да отидем в спешното и ни изпишат рецепта,няма откъде да вземем лекарствата. И така сме повече от 20 години.Всякакво решение,включително и това би ни било полезно.Разбира се,че ако има нощна аптека е много по добре,защото ако изписано лекарство го няма фармацевта може да го замени. Обаче нямаме нощна аптека повече от 20 години!

92

Анонимен

преди 1 ден

До THE BEST 81 Четене с разбиране е нужно, преди изпадане в истерия и пост след пост. Никой не напада аптекаря. Пише се за фармамафията, друг е въпросът, че по медии се говори за протестна готовност на аптеките. Недоволство на фармацевтите. Не са ти виновни пишещите тук. Навсякъде говорят за фармацевтите. Никой не споменава собствениците на аптеки. Така, че отнеси възмущението си към друг, вместо да обиждаш списващите тук!

91

въпрос

преди 1 ден

Какво пречи човек който има издадена електронна рецепта да отиде до автомата,да си въведе ЕГН ,да си плати и вземе лекарствата.В нашият град рецепта има кой да напише,обаче не и откъде да вземеш лекарства през нощта. След 22 часа до 8 на следващият ден нито една от около 20- на аптеки или повече не работи!А е областен град!Алкохол и/или тютюн можело,ама лекарства НЕ!Не разбирам защо!Не се заяждам с никого,но мисля,че това е начинът за разрешаването на проблема.

90

Анонимен

преди 1 ден

Изгонете всички образовани хора не е проблем. В Камбоджа червените кхмери ги бяха избили. Какво толкова. По това как гласувате ще ви познаем. И ние така ще гласуваме. После се сърдете на Путин или на Пеевски щото май за тях работите.

89

Анонимен

преди 1 ден

Уточнение трролове на лекарствената мафия повтарям мафия са тук да лобират за вединг автоматите , против аптеките.

88

THE BEST

преди 1 ден

На село от кога чакат Марешки да открие аптека...... А той се офлянква...... Тъкмо ще е и евтино...

87

Анонимен

преди 1 ден

Същите трролове които пишат по форумите за войната в украйна , същите са тук и са наети да "мразят безплатно" фармацевтите. Познават се по стила и метода на говорене. Нямам никакво съмнение. Разпознават се от километри.

86

Анонимен

преди 1 ден

Не мога да повярвам че възраждането работи за Лафките които търсят реванш. Каквото и да значи това.

85

Анонимен

преди 1 ден

Трроловете млъкнете !!! Стига лъжи !!! Вединга ще зарежда от същите вносители както аптеките и на същите цени. Трроловете точно вие работите за мафията .

84

Анонимен

преди 1 ден

Градовете и селата които нямат аптеки защо не намерят богати бизнесмени които да им открият аптеки. Фармацевти ще се намерят , но все пак трябва да получават заплата. Фармацевтите са едни служители. Бизнеса открива аптеки !!!

83

Анонимен

преди 1 ден

Защо мразиш фармацевтите. Те са служители на заплата при бизнесмени които често не са фармацевти. Всеки фирмаджия , всеки бизнесмен може да открие аптека във всяко едно населено място. Но не иска понеже няма печалба. Какво общо имат фармацевтите.защо точно тях нападате. Знаеш ли защо. Защото сте трролове точно на магията.

82

Анонимен

преди 1 ден

До Аз ви мразя безплатнА спите ли???? Или сте от непукистите....

81

Аз ви мразя безплатн

преди 1 ден

Не разбирам защо обществото се нахвърля срещу фармацевтите - защото ФАРМАМАФИЯТА се опитва да ограничи достъпа на гражданите до лекарства, затова. Ако имаше денонощни аптеки в малките населени места нямаше да има нужда от вендинг-машини. Обаче сега няма аптеки, няма достъп до лекарства и ФАРМАМАФИЯТА настоява хората да останат без достъп до лекарства, затова ви мразим и не всички, а само мафиотите алчни и безобразни!

80

THE BEST

преди 1 ден

Не мога да разбера - КАК СПИТЕ??? Толкова много злоба се е изляла срещу фармацевтите.... И каква ви е логиката - като казвате, че не ви интересува заплатата на фармацевта , а злобеете , че фармацевтите са печалбари...... Хем не ви интересува, хем били печалбари..... Вие за кои фармацевти говорите?????...... Логиката на пишещите не мога да схвана.....

79

В селата е

преди 1 ден

безобразие. Няма аптеки.Джи пито снабдява ората при предварителна поръчка. Там задължително трябва да има аптечни автомати. В момента ни върнахте със сто години назад, когато, дори и фелдшер не е имало.

78

Анонимен

преди 1 ден

Варианти много и от чужбина лекарства хората ще си купят, пък в Бг може да се електронизират колкото щат. Само тук е така. И като се плаща тук, що не да се ходи на лекар вън от Бг, нема да излезе много по скъпо, щото лекарствата вън са по евтини. .

77

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен 68 Не ни вменявай вина на нас, клиентите. Аптекарят получава заплата, каквато шефът му даде(подписал е тр. договор и за заплата, и за раб. време, и за почивни дни). Клиентите не са отговорни за заплатата на аптекаря. Клиентът плаща скъпо и прескъпо за лекарства в Бг, оттам нататък клиентът не държи сметка на собственика на аптека как разпределя печалбата си.

76

Анонимен

преди 1 ден

Колко им акъла на възраждане и итн. Мерят пuшku с Герб , но утре няма да влязат в парламента. Ето защо им трябват автомати за лекарства. Ние пък няма да гласуваме. Дано се задават дано с тоя закон за автоматите за лекарства дано.

75

Лекар

преди 1 ден

До 72, о давате ги, давате ги! Давате ги и то по много ! От както не работя с касата си ми ги давате