18

Анонимен

преди 18 часа

Пробвайте да счупите Мерцедес Бенц 124 и после Тесла и ще разберете.

17

Анонимен

преди 23 часа

Защо трябва да е лесно и ефективно, като сегашния закон, когато може да е скъпо и сложно и да ограбим още населението, а да въведем комунизъм за бизнеса и при сметта. Бизнесът всеки ден работи срещу населението и си прокарва лобистките закони.

16

Лъжлив Съби

преди 1 ден

Само знаят да вдигат, без капка свършена работа, да не говорим за организация! Къде са им жълтите контейнери, къде са им изобщо контейнерите по малките населени места, защо се товарят собствениците на УПИ, от които с години ни се изхвърля даже и листо от дърво или тревичка, защо за вече заплатени с ЕКО такса найлонови пликчета и пвц бутилки от магазина, трябва да се плаща отново такса за извозване!??? Защо, защо, защо! Много защо!

15

ВСЯКО УВЕЛИЧЕНИЕ

преди 1 ден

НА ДАНЪЦИ И ТАКСИ Е САМО ЗА ТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАТ ...

14

ДОКОГА SS

преди 1 ден

ТОЕСТ СОЦИАЛНО-СЛАБИТЕ НЯМА ДА ПЛАЩАТ ТАКСА-СМЕТ, ДАНЪК-СГРАДИ, ТОК, ВОДА

13

пак този

преди 1 ден

За седем години не са готови? Май само вземат заплати и нищо не правят. Аз може ли да не плащам данъци седем години?

12

Анонимен

преди 1 ден

Първо да накарат търговците да махнат стоте опаковки в които си слагат продуктите. Едно малко парфюм е мушнато в три опаковки за да добие по голям вид, бисквити, бонбони примери много. Някога кофата се изхвърляше на 5-6 дни, сега е всеки ден.

11

Анонимен

преди 1 ден

И трите предложени начина са неправилни. Такса смет трябва да се плаща от производителите/ потерителите на конкретната стока. При огромно количество стоки за ежедневна употреба цената на опковката е по-висока от цената на съдържанието. Произежда се безумно количество бокл.ук, койо не може да се рециклира, защото ъдържа лакове и бои, те от своя страна са много сериозни отрови,не по0малко сериозни от въглеродните емисии, носа белег на ЛУКС , на ФУКНЯ....И тровенето създава хиляди работни места

10

Анонимен

преди 1 ден

Законът е лобистки и се прокарва от бизнеса, който не иска да плаща такса смет.

9

Трайте бе !!!

преди 1 ден

Така се става европейци. Евтиното беше по социализма.

8

Анонимен

преди 1 ден

Ще ми увеличат такса смет, а по улиците всякакви зарази от бездомните кучета и котки, за които никой не предприема нищо, вкл. бълxи, в.шки и др. *** сред разлaгaщитe се oтпa.дъци. Кoшчeтa за бokлyк има само в централните зони, извън центъра си събираш хартийките в джоба. Никаква xигиeна, няма условия да спазваш хигиена, няма елементарно миене или oбeзпapaзитявaне.

7

Анонимен

преди 1 ден

Иганин да си плати нещо виждали ли сте?

6

баба мара

преди 1 ден

пред избори няма да се вдигат цените след това гледаите какво става

5

Анонимен

преди 1 ден

Сметосъбирането стана една бездънна яма и много сладка хапка за определени кръгове, а градовете ни като в Индия.

4

Възмутен

преди 1 ден

Крайно време е закона за такса смет да бъде променен. Не е правилно досегашното изчисление на база квадратурата на имота. Не квадратите произвеждат смет, а броя живеещи върху тях. Не може живеещ сам в 90 м2 да плаща повече от пет членно семейство живеещо в гарсониера 40 м2.

3

Анонимен

преди 1 ден

А репортажа за схемите на сметищата и как източват общински пари? Или такива неща не показваме

2

Анонимен

преди 1 ден

До ЗАЩО РОМСКИТЕ ГЕТА 1 Някой събира ли смет от гетата? Там тънат в...

1

Анонимен

преди 1 ден

Градовете тънат в мръсотия, *** се валят по улиците, контейнерите преливат от смет, а около тях какво е, не ми се пише. Не помня, откога не се мият улиците. Чакаме да завали, че дъждът малко да поизмие тротоарите. На какво отгоре ще повишават такса смет?!