55

Колев

преди 3 часа

Точно тези пияндурници и *** ще ни учат на морал ,страната с най голям процент алкохолици и леки жени питайте по старите гларуси по Слънчев Бряг как сваляха девушките,още първата вечер като пристигнат направо храсталаците или на плажа Юрдек сикиш

54

Анонимен

преди 9 часа

"Лошото е, че тия после определят на хората с деца какво да ги учат и как да ги възпитават. " - Родителите? Ами кой друг бе, унуфрии? Държавата? Платон? Сталин?

53

Анонимен

преди 9 часа

"Движението без деца не забранява, нито пропагандира. Това са хора групирани на принципа че нямат деца по собствено желание." Къде е движението на хората, нямащи хамстери, питам? Гурпира ли се? Или просто решават, че няма да имат хамстери и не пишат по 20 публикации на седмица, за това какви са щастливи, нямат статии в нета, защо е добре, да няма деца, нито па гледат,д акажат на всеки, във възможно най-ного думи, колко отвратително е, човек да има деца.

52

Анонимен

преди 9 часа

Ситгнахме до положението, в които руснаците са по-здравомислещи ... Преди 15 години, почна да се поевява това "child free" и преди 10 заля целия нет и в БГ. И какво се случи - всичките се почувстваха авантюристки, бизнес дами, а сега на 40 години си прегръща котката и гледа със злоба мйките на по 30 с 2-3 деца, и до 4-5 години, ще почен да търси инвитро опции и прочие.

51

Анонимен

преди 12 часа

До Анонимен 57 !Не те знам какво животно си, но ако твоите родители са членували в тази организация сега нямаше да съществуваш и да подготвяш почвата след теб да си кореспондират други живи твари, а не хора!!! От край време хората показват щастието, гордостта и бъдещето си - техните деца. Наследниците ще определят бъдещето на нашия вид и ще го има ли! Това са природни закони и който е срещу тях е болен ( физически или психически)!!!

50

Съвет

преди 12 часа

Да направят като Живков. Нямаш деца и плащаш.

49

Анонимен

преди 14 часа

Движението без деца не забранява, нито пропагандира. Това са хора групирани на принципа че нямат деца по собствено желание. Имането на деца е просто модна тенденция, воуг стил по който хората се изразяват публично, показват си бременните коренчета, кърмят, бутат колички с деца, носят се приповдигнато и се веселят, това е мода и хвалба. И ако не искат да имат насила ли ще ги накарате, що за грижовни и коректни родители ще бъдат това, насилени през закон да раждат или маргинализирани че не желаят.

48

Атанас

преди 14 часа

Да си осигуряват и жени и мъже тогава и да задължават с бракове и разплод по генетично одобрени линии. И напред към комунизма. Другия вариант на комунизма - всичко е общо - жените и мъжете също.

47

Анонимен

преди 14 часа

Разбира се, че не трябва да има агресивна пропаганда, която да ни нарежда какво да правим, като това "Движение без деца".

46

Анонимен

преди 15 часа

ПРАВА Е!

45

Анонимен

преди 15 часа

Няма лошо.

44

Анонимен

преди 15 часа

Валентина "Стакан" Матвиенко

43

По същество

преди 15 часа

Кое не е правилно от това, което казва?

42

Анонимен

преди 16 часа

Като забранят нещо със закон, то обикновено става по-полуярно.

41

Анонимен

преди 16 часа

Лошото е, че тия после определят на хората с деца какво да ги учат и как да ги възпитават.

40

Анонимен

преди 16 часа

До Анонимен 49 Русофилите насърчават агресорската война на Путин, и така стотици хиляди деца на руски семйства загиват, следователно и те и техните кремълски господари са сатанисти. Така излиза.

39

Анонимен

преди 16 часа

Ако не искаш да имаш деца, нямай макар, че и това не е правилно. Щом на теб е даден живот, и ти си длъжен да дадеш. Но да навиваш и другите хора да нямат деца, това си е чист сатанизъм.

38

Исус му е майката

преди 16 часа

Вече е имало в секта, която е проповядвала, че хората не трябва да имат деца. Съвсем естествено, сектата е отмряла.

37

Анонимен

преди 17 часа

Фашисткия режим на който тази е марионетка праща децата на руснаците на фронта, където те загиват и руските семейства остават без деца. Трябва фашисткия режим и тази да бъдат забранени, защото поведението им е социално деструктивно.

36

Анонимен

преди 17 часа

Има няколко ценни идеи у раш коте, и това е една от тях!