34

Антикомунист

преди 20 часа

Поредно доказателство как умните и технологично развитите се справят с бунаците......

33

СтС

преди 1 ден

Имал съм си много работа с евреи от Израел, уникални са,съвсем друго мислене и обичат България.Защо ни будалкат на тези- добри,тези- лоши,много палестинци са против Хизбула и ги използват като жив щит.Това е единствения път когато не им съобщават предварително 20 мин.,че ще ги атакуват,защо не казвате,че навремето палестинците са си продали земите на евреите и въпреки това им дават държавна земя,ток и вода...има много защо ... ???

32

Анонимен

преди 1 ден

В Ливан има милиони християни...

31

Анонимен

преди 1 ден

Вижте клиповете с взривовете един е на пазар, друг на каса в магазин. КОЙТО ГО Е НАПРАВИЛ БОГ ЩЕ ГО НАКАЖЕ СУРОВО! ТОВА Е МАСОВ ТЕРОРИЗЪМ И НЯМА ИЗВИНЕНИЕ ЗА НЕГО.

30

Анонимен

преди 1 ден

МРЪСНИШКИЯ ИНТЕЛЕКТ НЕ Е ЗА ЗАВИСТ. НИЩО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НЯМА В МАСОВИТЕ ВЗРИВЯВАНИЯ НА ПЕЙДЖЪРИ. ПОЗНАВАМ ЕДИН ЕВРЕИН ИМОТЕН ИЗМАМНИК В ЗАТВОРА СИ УПРАЖНИ ИНТЕЛЕКТА. ВСЯКА НАЦИЯ СИ ИМА ХОРА И ХОРА. ВЪРШЕЩИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ДРУГО ОСВЕН НА ПРЕЗРЕНИЕ.

29

Анонимен

преди 1 ден

"Кой произвел пейджърите не е важно" - Важно е.

28

Анонимен

преди 1 ден

Честотата не знам, дали е хакната, но преди да стигант до ях, пейджарите са били модифицирани да имат заряд и вероятно преимник. Пуснат е сигнал и всички дърмят. Вероятно, не са можели да сложат повече експлозиви, поради притеснения, да не ги засекат или усетят.

27

аноним

преди 1 ден

Гениално! И разбираемо,защо много хора не обичат евреите-такъв огромен интелект предизвиква единствено завист!!!!

26

Анонимен

преди 1 ден

Кой произвел пейджърите не е важно, който го е измислил този номер е за награда --- Не забравяй, че това е тероризъм. Избиване на обикновени хора. Както взрива на пристанището в Бейрут. Ако някой *** направи някоя гадост в Европа, ще продължаваш ли да казваш, че това било за награда?

25

Анонимен

преди 1 ден

Да хакнеш честота. :)))) Такива са ни професорите в България, какво да ги правиш. Това са най-обикновени пейджъри, които е нормално да се използват в бедни страни, защото всеки мегабит е скъп на места със слаба връзка, когато въобще има такава. Технилогията позволява по-широко покритие освен това, по-големи разстояния. Хората са дали тия пейджъри на най-обикновени семвйства, както се вижда даже и обикновени деца са пострадали, едното даже е починало. За никакви Хисбула не става дума.

24

WTF

преди 1 ден

Made in Israel. Както винаги перфектни!

23

Бонго Бонго

преди 1 ден

Чуков познаваме се.Не се мазни на арабските. Избиха много евреи на празника им.

22

нн

преди 1 ден

Кой произвел пейджърите не е важно, който го е измислил този номер е за награда, макар използвано за лошо. То за дистанционо взривяване беше известно, но 3000 наведнъж вече е нощо ново.

21

Анонимен

преди 1 ден

Това да напомни на Саудитска Арабия колко ще си ползват американските Фки... Ама като други няма:))))

20

Ае у лево

преди 1 ден

Тука некви pycopoби отдолу ама много загрижени за 'невинните' aмyджи. Не си спомням такава солидарност към Ислямска държава едно време, а те разлики между едните и другите няма. Дори ако се вгледате в някой от Хамас или Хизбула, много е вероятно да видите и знамето на Ислямска държава на униформата.

19

Идеалист

преди 1 ден

Пейджърите са купени от базираната в Тайван компания Gold Apollo, но компанията каза в изявление, че не е произвела устройствата. Те са произведени от компания, наречена BAC. Основателят на Gold Apollo Су Чи-Куан казва, че пейджърите, използвани при експлозията, са произведени от компания в Европа, която е имала правото да използва марката на фирмата. По-късно BAC бе посочената като фирмата, произвела пейджърите. Пейджърите са били модифицирани от израелската шпионска служба Мосад още на произвно ниво. Gold Apollo е дъщерна компания Моторола. Американците си измиха отново ръцете с нещастния

18

Алекс

преди 1 ден

До пияница мистик Грешиш.Комунистическият мозък е Боян Чуков.

17

Ккк

преди 1 ден

Чуков каво хакване бе в тези пейджъри е имало експлозив което си е тероризъм но понеже са еврвйте никой нищо няма да каже

16

Алекс

преди 1 ден

Отново демонстрация на технологично превъзходство.Време е арабелите да се кротнат.Нямат шанс.

15

Анонимен

преди 1 ден

Отвратително нещо! Това си е тероризъм от всякъде. Случайни хора ,също са пострадали- едно дете е убито също. Пък и как решиха ,че само хизбула има пейджъри ? Все пак ,това е Ливан - може и нормални хора да имат такива....