23

Анонимна

преди 1 ден

Браво! Чудесно радикално решение на проблема :)))))

22

Анонимен

преди 1 ден

Че кой ги кара да ползват пейджъри в деншно време

21

Никола Стефанов

преди 1 ден

Е, експлодиращите телефони и лаптопи са си класика на МОСАД в жанра. Изненадам съм, че израелците не почнаха с убийствата в Ливан по-рано.

20

Анонимен

преди 1 ден

Koпейки, виждате ли какво могат Западните технологии?! Бедна ви е фантазията какво е технологичното преимущество на САЩ най-вече в тайните разработки! Аз съм дочувал само някои слухове, от които ще настръхне косата! Така че по-внимателно с ядреното дървене, че биете не кyхо

19

Анонимен

преди 1 ден

А на путин пейджъра? Или той е от старата школа - с червени папки. Черен ден, а русофилите, ударили са ви яко

18

до 11

преди 1 ден

""""Научна фантастика......""" ------ Хич не било фантастика!!! Разправвят, че вирус или зловредна апликации може да доведе до бързо свръх загряване на литиевата батерия с последващо - Бумм..! Просто цитирам кво пишат специалисти по американските сайтове и форуми.

17

Джефри

преди 1 ден

Тия ли се зъбеха на еврейте? Мусат отново доказа,че като иска може да убие всеки по извънземен начин. Пейджъри се ползваха 80те и ранните 90те години. Сега чаршафите ще трябва да ползват вече гълъби. Иначе се зъбят,ама само по медиите.

16

Анонимен

преди 1 ден

Големи гяволи евреите. Акъл си требе.

15

Радослав

преди 1 ден

Това не е дело на Мосад, а генерална репетиция за Алах агбар на Хизбула. Явно просто не са получили съобщението, че ще има тренировки за камикадзета.

14

Анонимен

преди 1 ден

Едни тероряги се бият с други тероряги - трябва да даряваме на тия, дето губят. И ако почнат да печелят - да даряваме на другите. Забавление без край.

13

Анонимен

преди 1 ден

Толкова долни хора са това израелците. Представяте ли си тези устройства да бяха попаднали в лекари или учители...в цивилни. Долна с га н.

12

Анонимен

преди 1 ден

Ше трябва да се връщаме към старите телефони с шайби. Айфонти могат да ги "зареждат" с каквото си поискат

11

das

преди 1 ден

до 11 ----- нали всичките по едно и също време и да не е заговор. Може би е имало слънчево изригване и за това ..... :)

10

Анонимен

преди 1 ден

Само евреин може за замисли нещо такова

9

Анонимен

преди 1 ден

Научна фантастика, вътре батерията може да даде на късо и да гръмне, но чак пък да стане с дистанционно и да убие някой. Явно сте на много добра дрога за да ги пишете тези.

8

Анонимен

преди 1 ден

Терорът на евреите, подкукоросона ито западните античовеци, е нечуван. Това е най-жестокият терор на света. Същото беше и с бомбите в играчки, пуснати от същите тези терористи над София преди 80 години. Все същите сатанински античовеци.

7

Що за хора сте

преди 1 ден

Български полицаи ме убиват в Виена Австрия по особено жесток начин! Помощ помощ помощ! Мирослав Станиславов Германов - до Катедрала Мария Хилфер стоя моля за помощ, бедства и ме тероризират Пернишки полицаи и роми!

6

00-11

преди 1 ден

Ба си ужаса!!! Да оставим настрана "страстната любов" между евреи и араби, но се Оказва, че ако някой "реши", могат да ви вкарат едно вирусче или зловредна апликация и... Бум!!! Вайй...., пазете яйцата, ей!!!! -))))

5

Тези са убийци

преди 1 ден

Полицията на България екзекутира Българи за лош поглед и критика срещу Борисов , гонят жертвите в цяла Европа до смърт!Мирослав Германов Австрия Виена

4

Анонимен

преди 1 ден

Получили са съобщение директно от алаху акбар да се явят при девиците