106

Банкеръ

преди 13 часа

Е нали с Ф16 щяхте да бомбите Масква ва хохали.Фактите са,че с тях ще патрулирате по Полската граница инак ще бъдат свалени при първия полет над Русия.Предстои Ви тежка зима на свещи и консерви.

105

Груйо Михалов

преди 14 часа

Въздушна битка от над 100 км. това е нещо ново.

104

Анти-ЕС

преди 19 часа

Ааа, така!!!

103

До бг смешки 2

преди 23 часа

Върнахте ли Куркс, копейки? Или старите самолетчета и оръжия се оказаха препъни камък за безаналоговите мужици? За 3 дни, нали копейки? :)

102

бг смешки 2

преди 1 ден

това че Запада ( разбирай основно САЩ ) искат да си пласират старите самолетчета и оръжия не е тайна за никой ....освен за про2стите българчета ( ганчовци )и укрите които са мн про2сти и неблагодарни като българчетата .... за и това и 2та скапани народа си заслужават напълно умрелите държави ....

101

Крас

преди 1 ден

До АнонименКато ида да купя хляб давам парите и си вземам хляба.Само в БГ даваш милиони и вземаш среден пръст.За качеството на тези остарели америшки самолети няма какво да говорим.Надявам се руснаците да им стопят бройката,отправена в ЕУкрайна

100

Анонимен

преди 1 ден

Хахахааааа,кво става бе тротинетки и тоя хохъл ли ще обявите за руски агент? Буахааааа

99

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 ден

това предствлява световният агресор сащ.пълна измама.такива ще са и нашите самолети ако случаино ги получим.ще трябват още милиарди за оборудване с оръжия.които се е хванал със сащ все е ограбен и измамен.

98

баща ти

преди 1 ден

До ВНИМАНИЕ Защо намесваш Румен Радев , той не беше съгласен за Ф - 16 , .... дори лобираше за Грипен ? Или защото ти е казано че трябва да се плюе Президента ?

97

Анонимен

преди 1 ден

Маверикчо, едни милиарди потънаха в едни щатски джобове за 6 години чакане...Вместо да влязат в инфраструктура или здравеопазване ...или в образование или някъде където трябва да има държава!!! Чудо голямо че щели да благоволят да пратят две самолетчета да се радват такива като теб...За разлика от хилядолетния сокол на Хан Соло, тези таратайки стават само да отчетем дейност по еър полисинг над родното небе...Въпросът е принципен...Ти би ли чакал 6 години за нов голф тройка предварително платен?

96

укра иска

преди 1 ден

Ф16 със спорт пакет не иска базов модел хахахаха

95

Анонимен

преди 1 ден

Така казаха и за джавелините :)

94

Алекс

преди 1 ден

Научен сътрудник в музей и авиационен експерт са различни неща.Валерий Романенко нищо не разбира от авиация.F-16 и Миг-29 са самолети със сходни характеристики.Не може еднозначно да се каже кой е по-добрият изстребител.Много зависи от уменията на пилота.

93

Анонимен

преди 1 ден

Хахахаха, хахахаха, хаха... ох. Хохлите пак гледат като мишки у брашно...

92

ясно

преди 1 ден

ясно, със самолетите дотук! вземайте бялото знаме и на бос крак напред, защото сибирската мечка ще ви схруска до един! да се очисти света от бандитското ви семе!

91

Батето

преди 1 ден

То същото бе,като при нас.Дали чертежи,дали стари которки,няма разлика.Все е нищо :))))))) Подвижни мишени биле...:))))))) Ми гарантирано от ФАЩ

90

Анонимен

преди 1 ден

Tj voinata svyrschi Oste 45dni

89

Анонимен

преди 1 ден

Малоумно скалъпена статийка. Самолетите били уж стари, но всъщност боекомплекта им е стар, а самите самолети са с модерна и ефективна бордова отбранителна система. Тези украински *** се страхуват да влязат във въздушен бой с руснаците и сега хленчат, че 100км обсег на ракета въздух-въздух им е малък. И F-35 lightning да им изпратят, резултата ще е същият, защото са прости ***.

88

до 77

преди 1 ден

Блок 70 е модел професоре не е част - както има Ферари от 50-те и има Ферари от 22 и все са ферари така F-16 е има на базов вид самолет.

87

ВНИМАНИЕ

преди 1 ден

терористи на власт в София откраднаха от БЪлгария над 2 600 000 000 $ за самолетчета на КАртинка. ЗАБРАНЕНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО В САЩ.Виновните лица вкл БОРИСОВ, Румен Радев още са на свобода.. Експерти да изучат защо във военни конфликти между СИРИЯ И ИЗРАЕЛ не разрешават на ф16 да летят срещу Сирия.Ползваха ф15 с два двигателя..