36

личи си, че

преди 1 ден

е откраднал и опитал от "материала" на шефа си, затова говори небивалици.

35

тцъ

преди 1 ден

До Анонимен(( не ги взеха, поеха ги май с макарите.

34

някой си

преди 1 ден

"Под(о)ляк" казва, че трябвало нещо, дето няма как да стане. Абе, защо Зеленски и полският външен министър Сикорски са се скарали в Киев, а? Полякът отворил темата за "Волинското клане" и Бандера, а Зеленски се засегнал много дълбоко, та щели да се сбият. Не бива така, на зле отива работата, ще заставим Путин зорлем да победи "демократичния цивилизован свят".

33

ВЪН УКРО-ФАШАГИТЕ

преди 2 дни

ОТ БЪЛГАРИЯ

32

ПРЕСТАНЕТЕ

преди 2 дни

да ни дразните с тези бандеровски психопати !!! .... ще победят ядрена сила 1 в света .... тези тъппоумни глупппаци ги позват с идеята да отслабят Русия, но дори и това не ъспяха да направят след 1 800 000 убити украинци

31

Анонимен

преди 2 дни

Украйна - *** управлявани от луди...като и тук ,но на ента степен!

30

Анонимен

преди 2 дни

Този наистина си вярва, че е нещо сериозно :)

29

Анонимен

преди 2 дни

Войната ще бъде завършена от Пентагона .

28

Анонимен

преди 2 дни

Да направят един квартал в маЦква леш като в Мариупол и да видим каква песен ще се чува от към блатата . На една врата е лесно да се играе.

27

Къде са ракетите?

преди 2 дни

Къде са ракетите с голям обсег за наркоманите, излязоха ли вече от гaaщите на Джо Памперса или още ги чакат да излязат???

26

Обективен контрол

преди 2 дни

И тоя ще го гледаме скоро как тича след някой американски самолет и го държи за... Колесника :) Вижте кадрите с бягството на говедата презокеански от Афганистан и Виетнам :)

25

Факт

преди 2 дни

Докато хунтата в Киев е на власт,Европа много ще страда.

24

Анонимен

преди 2 дни

А планът включва ли оцеляване на рекордно студената предстояща зима без ток и парно?

23

Чистят ги от Курск

преди 2 дни

Руската армия освободи Борки и Успеновка в района на Курск. Това съобщи в сводка руското министерство на отбраната. Нашите части освободиха от нашествениците село Успеновка в Глушковски район, разположено на самата граница.

22

ей

преди 2 дни

зеленски имал планове за победа над русия!.....тия удавници съвсем са се побъркали!...пинчера щял да събори сибирската мечка!...ами, повече нямам думи...

21

Путин

преди 2 дни

Като не щеш мира, нА ти тоз кинжал, тоз фаб, тоз тос, тоз калибър, тоз дрон.. и така докато бъде заличена 404 от световната карта!

20

Анонимен

преди 2 дни

Важно е че Подолякчето ще остане жив ама и това не е сигурно.

19

Анонимен

преди 2 дни

Краят на войната има само един изход - ПЪЛНО И БЕЗУСЛОВНО ПОРАЖЕНИЕ НА РУСИЯ. Няма друг начин. Да би си мирно стояло, не би чудо видяло. Путин мина отвъд точката, от която няма завръщане.

18

Нижная Подсветка Вкл

преди 2 дни

да де, ама с мечтаните "далекобойни ракети" укронациститите ще си вкарат един убав и як ...автогол. Май не се сещат, че като почнат след време да драпат за евентуални "мирни преговори", първото условие на Русия ще е санитарна зона с ширина 2 пъти колкото е далекобойността на теа ракети. Така, Путин пак ще им го нaxлyзи, не само до Харков, Суми, Днепропетровск, и т.н, ами чак и до Одеса включително, за голям кеф на жителите на Приднестровието

17

Специалист

преди 2 дни

Войната ще свърши ако всу ударят Русия с далекобойни ракети тогава отговора на руснаците ще бъде такъв че войната наистина бързо ще свърши !!