55

Слънчарски

преди 1 ден

До Анонимен #53Аха, ясно. Значи затова украинците отвориха нов коридор в югозападната част на Курск, че да могат тези от източната част да отстъпят през него. :)

54

Кравар Евроатлантик

преди 1 ден

Какво казват за Курск в руската пропаганда? "Украинските нацисти страхливо настъпват, а великата руска армия героично отстъпва, ама така победоносно, по руски!"

53

Анонимен

преди 2 дни

Офанзивата "Курск" е пълен провал! Руснаците вече ги подкараха и почти са им отрязали пътя за отстъпление и доставки.

52

Анонимен

преди 2 дни

Пентагона ще реши войната а Баба Меца ще бъде наклецана " как абъчна" и ще се навре в хралупата си за дълго.

51

Анонимен

преди 2 дни

Абе, не го ли превзеха вече този Покровск? Всеки ден аха да го направят и пак е фал. Все са на няколко километра от него и все са си там.

50

Чистят ги от Курск

преди 2 дни

Руската армия освободи Борки и Успеновка в района на Курск. Това съобщи в сводка руското министерство на отбраната. Руските части освободиха от нашествениците село Успеновка в Глушковски район, разположено на самата граница.

49

Анонимен

преди 2 дни

Мрачен ден е за хохлите, когато дойдат истинските новини - то бива писане, копи, пейст и накрая единствените излъгани са те.

48

Анонимен

преди 2 дни

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

47

Анонимен

преди 2 дни

Краварите закриват проект укрия, приема се за загубена кауза, ще има само много ръкопляскания, потупване по рамото и дребни милиончета вече за заблуда, че помагат.

46

Анонимен

преди 2 дни

Боби да не е съкратен?

45

Майор от запаса

преди 2 дни

Киевските наркомани нямат хора, независимо колко пари и оръжия ще им налеят от запад, воюват хората, а не желязото. Ако няма кой да го вземе в ръце това оръжие и да тръгне с него в бой, то си остава ненужно и безполезно желязо. Наркоманите нямат полезен ход и скоро ще капитулират, може би още до края на годината. СЕГА ПОДГОТВЯТ ОТДАЛЕЧ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ. Много ще ми е драго да чета тогава как ще *** русофобите :)

44

Анонимен

преди 2 дни

До Анонимен 41 Операцията е добра...ама по медиите. Отново.

43

Анонимен

преди 2 дни

Статия от Политико инфо!

42

Продължавам да

преди 2 дни

унижавам натовци и евроатлантици. ЗАЩО министъра на вътрешните работи на Полша иска да се спрат помощоте на украинците бежанци които са във военна възраст?

41

Анонимен

преди 2 дни

факта че 3 руски бригади са в чувал, означава че операцията е добра

40

Истина

преди 2 дни

урките още ли обикалят курск или се наиграха, разходиха се и се прибраха?

39

Анонимен

преди 2 дни

До Украйнец И ние вече трета година опъваме украиски к. .у ..воля ци за по 2,20 ,колкото да не умрът от глад.

38

Анонимен

преди 2 дни

До 23, aко наистина си вярваш, значи си кръгъл и*ди*от

37

Кръчматъ

преди 2 дни

Новият укро Министър на Външните Работи на Ук., Андрей Сибига, настоява ЕС да включи Ук. в Общия бюджет на ЕС и да се погрижи за възстановяването на Енергетиката й! Той се обърна и към Полша с настояването тя да предаде всичките си Миг-29 на Ук. ВВС!!!!! Наглоста на укропите е безгранична като Вселената! -))))))))))

36

Украйнец

преди 2 дни

Вече трета година лекуваме казачоците-матрьошковци от множество техни самозаблуди