62

Анонимен

преди 1 ден

Няма снимка. Не казвате и възраст. Нищо не пише и за момчето. Всичко е безсмислено в тази страна на глупци и злобни същества.

61

Ангелина

преди 1 ден

До Сори...под 60 Тези жени никога не са обвинявали някой друг заради заболяванията на децата си , те просто търсеха защита на техните права и адекватно отношение към техните проблеми със съответните законодателни промени ,с които да не им затрудняват допълнително и без това трудното ежедневие.Това е политика на всяка нормална правова държава и тогава не биха стояли пред НС и гладували."Живите и здравите" също не са застраховани ,че същото може да им се случи впоследствие ,а не по рождение

60

Ангелина

преди 1 ден

Защото системата наистина убива!Но ,за да ни управляват местни и национални *** за угояване ,с извинение към животинките ,че ги сравнявам с такива - хищни ЗВЕРОВЕ и нечистоплътни алчни индивиди - виновни сме всички НИЕ ,които го позволяваме.

59

Сори...

преди 2 дни

Но тя беше се озлобила и всеки й беше крив за положението й... Какво е виновен всеки от нас, че природата така е направила със сина й. Има хиляди в нейното положение, но не обвиняват здравите, че са живи,че и на прозореца на парламента беше окупирала - през времето в палатките - кой е гледал болния син?

58

:

преди 2 дни

Горд съм да бъда от Шибанистан.

57

Анонимен

преди 2 дни

Откровено противни коментари по статията. Отдавна забелязах, че тук са позволени всякакви отвратителни обръщения и гнусни епитети от хора, неумеещи да овладяват агресията си. И само в този сайт оставят нехуманни и улични, гаменски "изказвания" на морално деградирали хора с националистически наклонности.

56

Таня Христова

преди 2 дни

Много тъжно,детето и болно,тя с онкозаболяване и се бореше за по-добър живот на децата с увреждания.Поклон пред паметта и!

55

до 48

преди 2 дни

До Анонимен.Ами спомнете си кой яхаше протестите-Мая Манолова.Какво премълчаваш.

54

До 42 / ковида

преди 2 дни

Ковид,кво стана бе,кога ще мрем - ваксинираните ?Нали щяха да ни убиват,да ни скопяват,да ни чипосват и т.н.чрез ваксините ?Нещо от всичките ви потънали в непоносима гл уп арщина теории случва ли се ? Бързо забравяте какви фантазьори бяхте ! Айде бе,дай фактология и доказателства за едно едничко.Недай си боже химическо оръжие,е тогава вече ще измрете като пилци в упорството си,че НЯКОЙ ВИ съветва и пази ! КАМИКАДЗЕТА СЛАБПУМНИ !!!

53

До 48

преди 2 дни

"Тъжно! Бог да я прости и да накаже онези политици, които се опитваха да яхнат мъката на тези майки." - Да, тъжно е, но вие нямате представа как тези майки яхат всички наоколо заради мъката си. Работя в институция за деца с увреждания. Не мога да ви опиша ежедневния тормоз, на който сме подложени заради тяхната мъка. Правим какво ли не, за да сме съпричастни и да се грижим за децата им, но претенциите им нямат край. Голяма част от майките използват децата си, за да вменяват вина и да манипулират

52

без позволение !

преди 2 дни

А , що така бре ?!?! Нали системата , която ги убиваше ( т.е. токсичните ББ и ГЕРБ ) вече не играе и няма думата ! Нали "ПРОМЯНАТА" ( фат мака крадев ) и продължението и ( иначе казано - шарлатанията ) победиха и повече от три години живеем в тяхната система където всичко е цветя и рози , как така ще умират ?!?! Слави , мая и бабикян къде са сега , що мълчат ?!?!Да отидат да я вземат и да я носят при всесилния , всевластния и вездесъщ преZидент мистър кеш да я възкреси !!! Как така ще умира.....

51

Дедо

преди 2 дни

До Анонимен като не ги виждаш по улиците си по спокоен и не мислиш изобщо че съществуват,а пък по време на манифестация - ужас при социализъма няма такива хора,чисто и просто

50

Анонимен

преди 2 дни

Системата победи, сега Кокорчо да каже защо закриват заводи и всичко се изнася от тук.

49

Анонимен

преди 2 дни

тя е разведена с бащата на болното и дете,той още води дело за апартамента,сега ще даде момчето в хоспис и то ще си отиде.

48

Кръчматъ

преди 2 дни

""""Тя е майка на 25-годишния Даниел, който е с детска церебрална парализа."""" ---- Колко трагично и несправедливо!!! Ами синът й??? Кой ще се погрижи за него??? Много мъка по този свят, ейй..., много...!!!

47

Анонимен

преди 2 дни

Тъжно! Бог да я прости и да накаже онези политици, които се опитваха да яхнат мъката на тези майки.

46

Анонимен

преди 2 дни

Глупаците тука ще ги разпознаете по "неповторимия" им стил: Постнат някоя дивотия лишена от смисъл и веднага тичат да си сложат плюс сами. Ако някой пък постне нещо смислено, обратно - ще си счупат пръстите да сложат минус. Непотребни и вредни хора.

45

Анонимен

преди 2 дни

До КОВИД-Факсините Искаш да кажеш: Да си казваме лъжите в очите.

44

Анонимен

преди 2 дни

До Бунгар Не знам защо на българина трябва да му пречи, че сме 5 милиона, макар че сме повече. Люксембург е половин милион, ама е най-богатата страна в Европа. Ами Дания, Ирландия, Словения - да не са Китай са близо 2 милиарда, ама по стандарт са на 70то място, Русия 140 милиона - на 66то място

43

Бунгар

преди 2 дни

Сега ако бяхме с Русия ,щяхме да сме поне 15 милиона. Какви глупости му ражда скопения мозък на българина,че ЕС намалил България от 9 на 5 милиона.Великите българи. Само бръмбари им в главите.