79

Чеширко

преди 1 ден

Да се опитваш да налагаш такава идеология на кавказци, пък били те и християни. Сбъркана работа! Що не пробвате примерно в Чечня или Дагестан?

78

Юлиян

преди 2 дни

"Бабо Пено",отскочи до там,направи една проверка как са грузинците с потенцията и тогава с "нагледните" или"отзадните" доказателства ще ни "осветлиш" подробно по темата.А да говориш така "наизуст" някакси не върви.

77

Юлиян

преди 2 дни

"Широко неодобрение на еднополовите бракове и смяна на пола".Логично е управляващите да се вслушат в общественото мнение.Взели са правилното решение.

76

Забранете

преди 2 дни

ЕС ДА НИ НАЛАГАТ ПЕДЕРАСТКИТЕ СИ ЗАКОНИ И НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМ С ЕВРОПА!!!!

75

Анонимен

преди 2 дни

Браво! Така се прави! Не като нашите продажници!

74

от германия

преди 2 дни

говорил съм с руснаци и хора о бившите съветски републики които живеят тук както и источно германци ,казват ФАК на демокрацията

73

баба Пена

преди 3 дни

Страх ги е хората понеже у целата им държава всичко живо е с обратна резба и ги сграх да не хукнат голи по площадите и да си ги веятт, а така ще си ги веяят само у дома си

72

Анонимен

преди 3 дни

Bravo

71

Анонимен

преди 3 дни

значи грузинците се оказаха по-смели и по-мъдри от нас - ЗА НАША ЖАЛОСТ

70

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 67 Символика, че са набелязали децата.

69

Анонимен

преди 3 дни

Плащахме с децата си 500 години на кръвожадните Османци. Кръвен данък. Еничари. Сега пак искат да плащаме с децата си, да им промият мозъците и да ни ги отнемат, да ни затрият родовете. Еничарството го преживяхме, ще преживеем и простотиите на тия либерасти.

68

Не ви ли е срам бе

преди 3 дни

Содомисти, не ви ли е срам бе? Да искате да зомбирате децата. На Илонката Мъск сина го зомбирахте и си смени пола момчето. Това вече преля чашата.

67

Анонимен

преди 3 дни

Защо от лгбт движението откраднаха дъгата от децата? Замислете се!!

66

Анонимен

преди 3 дни

Група художници с алтернативно мислене мислим пред парламента да направим арт инсталация и да изрисуваме новия флаг на различните. Планът е върху бял чаршаф 30 на 50 метра, двеста души публично да освободят чревното си съдържимо и да изпразнят мехурите. А който му дойде музата може и да повърне.След това чаршафът ще бъде грижливо сгънат и пратен в Брюксел да си го сложат в рамка да си го гледат. Имаме ли право на подобен артистичен акт? Нали е демокрация тук?

65

Връщайте дъгата бе

преди 3 дни

Върнете дъгата на децата бе извратеняци с вас! Първо си присвоихте детския символ, а сега искате да заробите и изкривите и детската психика. Това ще стане ама в друга държава, не в нашата!

64

Европейските ценност

преди 3 дни

Син води зет. На Запад това вече е нещо нормално. Содимизират се масово. Халките им разтегнати като стари шушони. Не могат да се сдържат и акат като птички, където ги завари там. Боксерките им окаляни. Европейски ценности.

63

Анонимен

преди 3 дни

Навират ни в очите извратените си ценности. Търпим. Но почнат ли да зомбират и децата. Бием!

62

Анонимен

преди 3 дни

Грузия прие и закон за чуждестранните агенти. Евала!

61

Анонимен

преди 3 дни

Защо очите на Кокорчо са вечно ококорени? Защото го работят здраво изотзад всякакви НПОта и посолства. После защо ПП били хо-м-о пропагандатори.

60

Анонимен

преди 3 дни

Този закон всъщност прави по-лесна работата на учителите, защото няма нужда да се занимават с изпълнението на прищевките на разни НПО-та. Така че точно противниците на закона в голямата си част са на НПО хранилката. Затова ги е страх.