7

Анонимен

преди 1 ден

Защо ли хората не гласуват? Те си гласуват най-добре - Терминал 2 и кой където се е уредил или му видят очите. Тук е по-зле и от колония. Някакви клоуни се самоиздигат и се мислят за компрадори, а са наведени мишки, но те ти решават съдбата, заради краденето им и бездарното им съществуване.

6

Кинти

преди 2 дни

Ако има хора на територията,няма да гласуват за никой и няма да си продадат гласа на никой.трябва да си мега проссссс да дадеш на някой да те краде 4 години и да те държи гладен,а вече и жаден.Той да купува острови,а ти да нямаш за пералня машина или да неможеш да си ремонтираш 20 годишния таралясник.

5

Реалист

преди 2 дни

Дрън-дрън, глу.пости. Ами много партии смениха елитите си, появяваха се и нови партии и все тая. А няма ли най-после да се разбере, че проблемът всъщност е в матр'яла. Че тази държава с това племе няма бъдеще. И след 1000 години ще сме същите.

4

До 1

преди 2 дни

Каква аристокрация какви елити у нас бе юнак,като тя е избита и заровена от тези с цървулите и галошите и те застават начело на държавата ,дъъъъълги години.

3

Анонимен

преди 2 дни

Тия новите от подмяната защо така след тях фирмите се изнасят от тук, не само няма инвестиции, закриват производства и се изнасят, Кирчо, Кокорчо?

2

Стар човек

преди 2 дни

След 1989 колко сглобки имахме ,помните ли? Точно девет ,само че не гинаричахме така.Имаше какво ли не и целувки на Орлов мост даже....Но само последната коалиция нарекохте ,,сглобка"!!

1

без упойка

преди 2 дни

Елитите трудно се смянят, само при революция, но и та е спорно кой какво сменя.След френската революция много малко управляват якобинците адвокати,Повечето пак са аристократи.Та дори Бонапарт си остава аристократ от Корсика, с протекции от хора аристократи заели страната на революцията.Според един бивш португалски държавник Салазар най - трудно и отговорно за една нация е да й създадеш елит.Може да се каже, че неуспеха да се създаде елит проваля държавата.