100

До 96

преди 2 дни

Китайците чакат САЩ да фалират. Това е въпрос на време и е неизбежно. След последвалата имплозия самолетоносачите заминават на скрап, а базите по света ги пускат да стават картофени ниви.

99

Китай произвеждат

преди 2 дни

продукти и инфраструктура и продават. САЩ произвеждат оръжия. Всеки сам да си направи изводите коя велика сила е по-добра за света.

98

До 94

преди 2 дни

Ами да си ги върне тогава. Какво чака Западът? :)

97

Анонимен

преди 2 дни

Плашат гаргите.. Срещу Русия, Китай и Северна Корея, а може би и Иран, никой няма шанс

96

Олимпий Панов

преди 2 дни

Ко чакат китайците пак да им го нахлузят?Заместо да превземат Тайван ,чакат американците да трупат оръжия до 5-та им точка.Сега е време докато американците не смогват и са на привършване,ама не китаеца мисли че ще му се размине.

95

Анонимен

преди 2 дни

До Китай е друг свят - А ти защо не отиваш в Китай, като там било рай според теб? Хайде бързо феновете на Китай в Китай, феновете на Русия в Русия, а останалите, които сме фенове на ЕС, да си останем в ЕС. Така всички ще са доволни. Какво чакате? Или там е рай само на приказки хахах Да, не са това, което бяха преди 20 години, да има много добре изградени градове и ДА, има едни хора (около милиард) по-бедни и от нашите пенсионери. 400 млн. китаеца са с добър живот, останалото...

94

Анонимен

преди 2 дни

До В САЩ има две партии - Това било причината хахаха Тези врели-некипели ги разправяй на някой 10-годишен. Причината Китай да не е това, което беше в началото на 90-те години, е Глобализма и най-вече Запада. Ако Запада престане да им бъде клиент и си върне производствата обратно в Европа и Северна Америка, Китай какво ще точно ще произвежда и на кого ще го продава? Комунистическите брътвежи, че видиш ли вътре в партията най-успешните се издигали и те движели китайската икономика са за наивници!

93

Анонимен

преди 2 дни

Пазят Китай,от поредна руска инвазия,Китай и сащ да съюзници

92

До друг свят 88

преди 2 дни

ПЕТСТОТИН МИЛИОНА КИТАЙЦИ РАБОТЯТ ФАЛШИВА РАБОТА ИЗЦЯЛО НЕНУЖНА И НА ЗАГУБА твърди американец от ДРУГ НЕ КИТАЙ СВЯТ в конспиративен филм продължавайки "У НАС В САЩ БЛИЗО СТО И ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА граждани на САЩ работят никому ненужна ФАЛШИВА работа изцяло на ЗАГУБА а това на човек от населението е ВПЪТИ ПОВЕЧЕ като ПРОЦЕНТ.............ДРУГ ДЕСЕН СВЯТ Е КИТАЙ ЗАЩОТО УМИРАЩИЯТ МАРКС ОТ САЩ ГИ ЗАДМИНАЛ

91

Анонимен

преди 2 дни

Клоаката ФАЩ скоро ще оттече. Започна вече разложението по всички нива. Пълна деморализация. Содом и Гомор! по 45,000 на година умират от огнестрелни оръжия. 200,000 умират от свръхдоза наркотици. 40 милиона живеят без здравна осигуровка а 20 милиона са под прага на бедността, без дом дори. Нещата са страшни. Гражданската война ще се повтори.

90

Г-н евроатлант

преди 2 дни

Много сте наивен ако си мислите че Си държи едноличната власт и контролира всяко едно зъбно колелце в системата. Ролята му е по-скоро на обединяващ образ и на човек който задава големите стратегически задачи. Единствената причина да го преизберат и да му дадат неограничен мандат е точно САЩ. САЩ постоянно дрънкат оръжия и заплащват Китай и нажежават Азиатския регион до краен предел. В тази ситуация опитът на Си е решаващ. Затова и единодушно му гласуваха доверие.

89

В САЩ има две партии

преди 2 дни

Но реално е само една партия. Тази на едрия капитал. Докато в Китай еднопартийна система е формално на хартия! В действителност така наречената партия е една огромна структура от около 90 милиона души, сред които най-способните се изкачват до върха и им се дават управленски лостове на държавно ниво. Вътре в партията има идейни течения и сериозно противопоставяне и дискурс. Това е причината да са толкова добре икономически.

88

Китай е друг свят

преди 2 дни

Уникална инфраструктура. Явно много ги боли Краварите щом пищят така напоследък и всячески се мъчат да стартират конфликт в Азия. А междувременно Канадските пенсионери емигрират в Китай. Ето един! Живее си страхотен живот човека. https://youtu.be/lHsxnTfxRSQ

87

Аноним

преди 2 дни

Тежки поражения в жива сила! 610 хиляди убити и ранени руски войници във войната срещу Украйна

86

Край на мълчанието

преди 2 дни

ВЛАДИМИР ПУТИН заяви цитирам:"По времето на Ленин 1917-1924 доказано ЧЕРВЕНАТА власт на СССР е обсъждала вариант абсолютно всички ЖЕНИ в СССР да станат ЗА ОБЩО СЕКСУАЛНО ПОЛЗВАНЕ ОТ МЪЖЕТЕ в държавата"...............факт и то признат факт от Москва

85

абе

преди 2 дни

защо никой не казва, какво е получил от тая америка, лично, или народа! НИЩО! освен голи признания, ценности, обещания...и ала-бала! а ний ги хвалим, даже паметник има на летци, хвърляли бомби на главите ни!....ако не беше русия да ни строи и помага, щяхме да сме като остров тамбукту!

84

до Кравар Европидал

преди 2 дни

Баща ми и майка ми са пенсионери. Ако не им помагам финансово, ще студуват и гладуват. Ние сме в ЕС, много други работещи не могат да подпомагат родителите си пенсионери. Това са фактите, спрете да дразните хората. Да не повехнете като препикани цветове на нация накрая.

83

аха

преди 2 дни

Тия гърбоносите от Ню Йорк не спряха да ръчкат ту тук, ту там. Но бухалката им САЩ вече не е това, което беше и е крайно време да го осъзнаят. Да не стане накрая на запад от Тихия океан да има Жълто море, а на изток - Жълта земя. Като Йелоустоун и без нюйоркските гърбоноси:)

82

Анонимен

преди 2 дни

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

81

Анонимен

преди 2 дни

До Анонимен 74, Точ пък с това ги похвали. Милиони инвестиция само и само да успеят да ги произведат преди края на войната и да ги ползват. Да се покаже сила и да видят какво правят реално.. Пък 600000 жертви и незнайно колко след това с рак, какво толкова, те са САЩ и са велики. Живота не ти е компютърна игра, дигай се и заминавай на училище...