30

Стефан

преди 1 ден

А сега да видим,Кой ,кой е

29

Анонимен

преди 1 ден

ППДБ разбутаха бърлогата на мафията а ние се събудихме и разбрахме че нямаме държава

28

Анонимен

преди 1 ден

Всяко нещо си има начало и край но тоя път няма да чакаме 30 години ДПС ново начало да се разпадне защото това е началото на края Бащата и феноменалния син заедно потъват заедно с братовчедите ББ и РР В България няма съд няма МВР няма служби но и това ще се промени скоро Дойде Видов ден за мафията

27

Анонимен

преди 1 ден

И как да се докаже натиск и влияние на базата общи приказки?Дерибеите смятали,че Пеевски оказвал влияние,но къде точно от документа на прокуратурата може да се съди че има натиск?Всички от дерибейския кръг са потънали в корупция и добре го знаят.Разполагат със средства и имоти с недоказан произход,карат коли на фирми разследвани за далавери,всички до един.Значи заради Пеевски им проверяват фирмите,щото те никога не подлежат на проверка А от ПП се загрижили за авоарите на дерибеите,ти да видиш.

26

Анонимен

преди 1 ден

Пеевски да и е проблема на тази държава... От пепедебейските идиотии държавата почти изчезна...

25

Винету

преди 2 дни

До 20. Защото няма за какво. Нали беше арестуван, когато бяха на власт? И?

24

ароматния пръч

преди 2 дни

А,бе по други сайтове чета за контрабандата на злато за 10 милиона чие е било или е поредния кьорфишек.Не не спрягат да е на Пеевски,колкото и да не го харесвам,а този когото спрягат пък хептен с оглед начина му на живот.

23

Петко

преди 2 дни

Бах,Мале Майка му.Какиното дете,пак се е надрало!

22

Шиши Туморов

преди 2 дни

Ако оня тоидИ, Пинокио и любовницата му - каферазносвачката бяха поне малко правно грамотни, прокуратурата сега щеше да действа по друг начин.С техните *** промени в законите дадоха възможност и Шиши Кеша отдавна океши Прокуратурата .Тя е негово "ОПГ"-ООД и за това ще му е подчинена.

21

Шиши Туморов

преди 2 дни

Ако оня ***,Пинокио и любовницата му - каферазносвачката бяха поне малко правно грамотни, прокуратурата сега щеше да действа по друг начин.С техните *** промени в законите дадоха възможност и Шиши Кеша отдавна океши Прокуратурата .Тя е негово "ОПГ"-ООД и за това ще му е подчинена.

20

Анонимен

преди 2 дни

Кога прокуратурата ще разследва пуделите с пачки евраци? КОГА?

19

Анонимен

преди 2 дни

А Бойко защо не разследват? Или той изобщо не може да бъде пипнат, недосегаем ли е?

18

анонимен

преди 2 дни

ПП залязва. Обжалват защото агент Сава ги командва. Така избраха и Терзиев. Абе шарлатани.

17

Анонимен

преди 2 дни

до 16, а на американците с какво пречи, за тях е престъпник и осъден за корупция, толкова се старае да се докара пред тях, но санкциите не падат, а те засягат дори децата му

16

Путин.

преди 2 дни

Тези. Наследник. На. Изборите. Няма. Да. Вземат. И. 2. Процента. Как. Иска. След. Изборите. Да. Ги. Гледам. Как. Гледат. Като. Насрано. Дете. Маикаси.

15

Анонимен

преди 2 дни

НА КРИВА РАКЕТА, ПЕЕВСКИ Й ПРЕЧИ!?

14

Гражданин

преди 2 дни

Ей, на тия променкаджии Пеевски им е изпил мозъците. Лягат и стават с него.

13

Йордан

преди 2 дни

За да се разследва някой, трябва да има поне съмнения за престъпление. За сега има само престъпници от ППДБ, които всячески се опитват да отклонят вниманието от собствените си деяния.

12

Путин.

преди 2 дни

До. Коментар. 5. Как. Ше. Го. Махнете. Както. Махнаха. Законо. Избрания. Президент. На. Украйна.

11

Анонимен

преди 2 дни

ППДБ бранят отчаяно Спиртосания Прилеп, ха ха.В скоро време Царят ще ги подгони и тях,да видите Асенка как кърши г ъзери...