47

Анонимен

преди 2 дни

СЕФТЕ. КРАВАРИТЕ ПОДПРЪДАТ, ИЗПУСКАТ СЕ МИРИШАТ НА ТОР.

46

Анонимен

преди 2 дни

38 - А КЪДЕ Е САМОЛЕТОНОСАЧЪТ НАСОЧИЛ СЕ КЪМ РУСКИТЕ ГРАНИЦИ ОТ СЕВЕР? - НЕЩО МАЛКО ИЗЧЕЗНАЛ.

45

джо престъпникът

преди 2 дни

До Анонимен Екатерина 2 -ра е продала Аляска -- за тях години около 7 .156 милиона долара но и така не полчуили парите си ---не са платени ?. Да Франция по-скро Н. Бонапарт е продала Френската колония на около 15 милиона долара огромна територия но са платени долината на Мисисипи повечето е . По голяма част от Мексика те Американците я окупираха и си я присвоиха.

44

Анонимен

преди 2 дни

Ами то и Наполеон е продал Френската територия (половин Америка) на другата част от Америка. Ама ако не е бил продал, и тез пари не е щял да получи. Такова е било разположението на силите.

43

Обективен

преди 2 дни

Прав си,Олимпи - Крим е подарен от Русия на Украйна от Хрусчов. Аляска е продадена на Америка от Русия за 7 милиона долара през 1867г. от тогавашния руски цар. Сделката е била изключително неизгодна за Русия .

42

Олимпий Панов

преди 2 дни

Аляска е руска!

41

Анонимен

преди 2 дни

Надуха ни главите с това, че има свобода на корабоплаването. Ето ви сега практически пример, за какво да се реве по медиите?

40

Анонимен

преди 2 дни

Изяснете си накрая какви са тези "води" и дали и на какво основание не следва да се влиза в тях, че пишете поредните глупости и ставате за смях.

39

Анонимен

преди 2 дни

Не разбрах каква е новината, след като придвижването по този начин е разрешено от международните правила и обичаи. Или искат да ни напомнят, че САЩ наблюдават всичко и всички? Ние това си го знаем, САЩ - тоталните наблюдатели.

38

Кравар Евроатлантик

преди 2 дни

Следващия път трябва да потопят една руска гемия за да започнат да заобикалят леда от тяхната страна. Както направиха турците с "объркалия се" руски изтребител над Черно море.

37

анонимен

преди 2 дни

Всичко руско което се движи в морета и океани се следи от НАТО със сателити. Дори рибарски лодки.

36

Анонимен

преди 2 дни

Ми що да не навлязат? Аляска си е руска територия. Тяхна си, значи и водите са си техни. Така разбирам аз. Аляска е купена от американците от руския цар за 7 500 000 докара, но след като руския цар купува от шведската кралица цялата Прибалтика и никой не я признава, значи тези сделки са НЕвалидни, и Аляска си е руска територия.

35

Червената шапчица

преди 2 дни

Руски военни кораби навлязоха във води на САЩ, което е разрешено от международните правила и обичаи,

34

Зозо

преди 2 дни

.......Руските плавателни съдове са включвали две подводници, фрегата и влекач, се казва в съобщение на американската брегова охрана...... Хахахааааа, безаналоговите вече си карат и влекач :))))))))))))) След случая със Самолетовлекачът Кузя, дето го влачиха през половината земно кълбо :)))))))))))))))))))))))))))))))))

33

Анонимен

преди 2 дни

сигурно са тръгнали и там да правят референдум чебурашките. ама са се объркАли нещо.

32

Анонимен

преди 2 дни

"рибните запаси на САЩ " брех ,тия и запаси от риба имали :))))

31

абе

преди 2 дни

откъде толкова подводници и кораби имат бе? ....ний една подводница имаме, изкараха я в морето, не можа да потъне, и я върнаха обратно за музеен експонат!

30

Зевс

преди 2 дни

Новината е, че няма новина. Корабите не са навлизал в териториалните воду на САЩ, а заглавието е манипулативно и подвеждащо.

29

Путин

преди 2 дни

Крим-Аляска! Едно море! Един път!

28

Анонимен

преди 2 дни

не знаех че катер от бреговата охрана на САЩ защитава рибните пасажи от посегателство !Сигурно са овързали със струно всички риби в тази част на океана да не бягат от морската американска територия.А допускат ли риби без паспорт и виза там?