15

Време е да...

преди 1 ден

...започнем и ние, мъжете - да се грижим за себе си повече.Време е и ние да ревем като работата ни е гадна и стресова, и да напускаме при първата трудност.Време е да спрем да правим компромиси, ако нещо ни стресира - просто бием шута.Аз започнах да го правя и мога да ви кажа, че се чувствам в отлична форма. Преди докато се правих на мъж с отговорна и стресова работа - тежки паник атаки, скъсявах си живота ежеминутно. И за какво? За да направя щастлива някоя жена, обществото!?Нито 1 повече!

14

Tefter

преди 1 ден

След 20-30 години няма да имат столетници. Няма да имат млади хора, които да работят за пенсии. Ще умират от глад още на 70. Средно всяка японка ражда по едно дете, изчезващ вид са. 30% от мъжете им умират девствени.

13

Анонимен

преди 1 ден

При нас обаче пада продължителността на живот. Интересно, че тези над 85 са по-устойчиви. Явно има значение, че по времето на соца са яли истински храни, а не днешните имитации, както и спокойствието за работа и приятелското отношение на работното място.

12

анонимна

преди 1 ден

За всички, дето пишат как жените не правели нищо цял живот - защо не си гледате работата? Аз от моя дори изкарвам повече. И не ми трябва някой да ме издържа, нито искам. Това, че вие се хващате само с използвачки, си е ваш проблем.

11

Анонимен

преди 1 ден

90% жени и 10% пееpacu научили от малки що в това гумичка и как се използва.

10

Анонимен

преди 1 ден

Господ винаги е компенсирал жените, заради задубеното време за паркиране!

9

Мен

преди 2 дни

Когато жените застанат на работа на равно с мъжете тогава ще се изравни и продължителността на живота.

8

Анонимен

преди 2 дни

То па след 80 най-хубавите години, ами не мерси!

7

Иван

преди 2 дни

Абе не знам... Преди години, може би след Фукушима, там решиха да издирят столетниците и да се разбере колко са оцелели. И се оказа, че не могат да открият много от тях - просто били измрели и роднините им по някаква причина не съобщили за това.

6

Анонимен

преди 2 дни

Това е защото живеят лошо! Тука някой умник беше писъл, че в Япония ги скъсвали от работа и едвам събирали двата края!

5

Минуващ

преди 2 дни

Мъжете уморат по-рано, но се раждат по повече. Примерно 52% от новородените са момчета, обаче дългосрочно общо в населението 52% са жени, защото деянат по-дълго.

4

Лъжат,

преди 2 дни

За да вдигат пенсионната възраст.

3

Анонимен

преди 2 дни

Искаме равност на половете. Защо мъжете умират по рано? Това не е западно, това не е честно или мъжете движат света, работят цял живот и си заминават първи докато жените седят и само мрънкат.

2

тук за миряните

преди 2 дни

на тиквата е 70 години макс за кочовете или най късо живеещи в света

1

Макрон

преди 2 дни

Харесвам