27

?

преди 1 ден

Кой е тоя празнодумец , дето го мързи да се подстриже и е замязал в главата на ритана зелка ?! Аха , така се готви за климатичните промени ...

26

Анонимен

преди 2 дни

Що? Къде са готови? В Китай ли? Дето завчера евакуираха 400000 души. Аман от дърдорещи "експерти". Кога вали и духа - криеш се на подходящо място. Тая буря - 17 човека загинали, RIP. При едно сериозно земетресение загиват хиляди.

25

Доста подготвен

преди 2 дни

Понеже за икономическите и геполитическите сме готови та очакваме за климатичните да сме се подготвили...

24

До 23

преди 2 дни

Там е работата е че в миналото е имало много по-тежки наводнения в Европа, нещо което е добре документирано, но екоталибаните не говорят за което, защото не се връзва с социопатската им религия. Само ще спомена, че рамките на ден в днешна Нидерландия, в части от Германия и Белгия през 1530 загиват между 100-200 хил. души след като са ударени от масивна буря. Подобни есенни бури са нещо обичайно за Западна Европа и много са причинявали тежки наводнения.

23

Анонимен

преди 2 дни

щото Западна Европа така е подготвена, че има жертви, толкова срещи, семинари, толкова софри и трапези, но природата не се впечатлява

22

Анонимен

преди 2 дни

Екаталибански истории, този ако не говори за глобалното затопляне какво ще работи? Може и да има покачване на температурите, но няма нищо драматично, в миналото е имало много по-големи наводнения. Климатичните промени са непрекъснат процес, а не както псевдоучени като Валентин Симеонов се опитват да ни внушат, че климата преди 200 години бил константа, виждаш ли днес мръднал с градус и ето защо ни чакал апокалипсис. Стотици милиони години климата е бил много по-топъл от днешния.

21

Анонимен

преди 2 дни

Заглавието ви е изписано грешно !Не знам имате ли нещо като редактор, но нещо като грамотен със сигурност липсва...

20

Евроатлантик

преди 2 дни

Да сечем още гори, да палим за фотоволтаици и перки, да изтовме язовири за ВЕцове, да презасторяваме градовете,тези клипатични промени ще ни съсипят

19

и кво

преди 2 дни

като гледам на запад са готови , нали ?

18

А нещо за

преди 2 дни

изсичането на горите? Нищо нали? Повечето места, където станаха наводнения има изсичане на горите и/или частници, които са приватизирали водоеми. Стига сте прехвърляли отговорности на държавата. Стига с това *** "климатичните промени". количеството вода на планетата ни винаги е едно и също.

17

Като

преди 2 дни

Ми видиш пуделска та прическа на този съсел , ти става ясно колко мозък има в пъпеша си

16

Анонимен

преди 2 дни

ДА БЕШЕ МОР, ДА БЕШЕ ЧУМА... А ТО ГРАДУШКА НИ УДАРИ, ПОРОЙ НИ МЪТЕН ВЛЕЧЕ, СЛАНА ПОПАРИ, ЗАСУХ БЕШЕ, В ЗЕМЯТА ЗЪРНО СЕ ОПЕЧЕ - 1910Г. Яворов пише поемата "Градушка" по повод на 3 изключително тежки години, без ДВГ, без фосилни горива, без СО2, даже без електричество. Клим. екстреми винаги е имало и ще има. Печелбари - също.

15

Анонимен

преди 2 дни

Ами всеки да се подготви. Ще чакам аз България да се сети и да направи нещо. Правете каквото си искате, но трябва да си подсигурявате пари, храна, ток и вода сами. Не чакайте. На никого не му пука за вас!

14

Анонимен

преди 2 дни

Естествено че радев ще е против, като знае нивото на пилотите....

13

Анонимен

преди 2 дни

Къдрев,и ти ли по израелска линия?

12

требе да има шаш

преди 2 дни

Малиий ,Атмосферен учЕн, и такава длъжност не бях чувал ! Ама , като го чета , атмосферата май се намира между ушите му ! Ама добре си заработва грантовете за "климатичните промени".Бъгария не била подготвена , напротив , подготвена е , само че наобратно - създаде последните 35 години отлични условия за природни катаклизми :изсече горите , унищожи хиляди язовири и микроязовири , които спираха водния отток и повишаваха влажността на въздуха ,напояваха се площи ! После- изненадани! От себе си ...

11

Христо Христов

преди 2 дни

Полша, Чехия и Румъния са от остта на Злото на НАТО. Знамение е, че ни се дава време да се осъзнаем, преди наказанието да споходи и България. Може би защото след седмици има избори и можем да се върнем в правия път.

10

Анонимен

преди 2 дни

До Постепенно Постепенно не, ама веднага трябва да се сетим за постиженията в киното, с техните визуални ефекти при избухването на вулкани, земетресения и др. Има много гафове при репортажи "на живо" от места с урагани. От време на време си ги показват. Прави се с пръскалки и силни вентилатори. Останалото е наслагване на стари кадри от течаша вода по улиците след действителен проливен дъжд. Силни вълни край брега е имало стотици години преди обявяването на "климатичните промени"

9

отрядник

преди 2 дни

доктора, вземи се подстрижи, че и ти не си подготвен да се явяваш пред хора.

8

баба мара

преди 2 дни

дпс изсече горите на българия останалите ги довърши пожарът не съм чула някоида сади дървета ставаме пустиня идва безводие никои не мисли по тези въпросизастрояване бетон и фотоволтаици ами защо тока не е 1 лев при този климат