42

mne

преди 2 дни

Да се прекръстиш е срещу олимпийския правилник, но да гледаме мъже в рокли, дете да се кълчи до чичко, които имаха педофилски вайб е съвсем нормално?!?!

41

Анонимен

преди 2 дни

Идиотиятааа в олимпийското движение стана непоносима. Покварените шефове на олимпийското движение напълно унищожиха наследството на Кубертен и потънаха във финансови и политически далавери.

40

Анонимен

преди 2 дни

До 35 "Ядене, пиене и секс" Кво друго ти трябва? Религиозни глупости ли?

39

Анонимен

преди 2 дни

"Ако сте ходили на училище ще знаете че божествената теория за произхода няма никаква достоверност." - Не знам, приятел. Нютон е християнин и не мисля, че толкова умен и образован човек, без когото нямаше да имам хора като Айнщайн и Тесла, е бил такъв ***, че да се излъже Ама може би - ТИ си по-умен и знаеш по-добре.

38

Анонимен

преди 2 дни

Бойкот на олимпиадите и тези, които ги финанират! ТОВА Е ГАВРА!

37

Анонимен

преди 2 дни

Не знаех, че след Хабиб ще има друг боец, който ще ми харесва толкова, чисто като човек.

36

Анонимен

преди 2 дни

"Великата" френска революция се е борела точно срещу християнството, ограбвали имотите на църквите и манастирите, свещениците са подложени на гонения

35

fff

преди 2 дни

Добра новина. Преследването на Християните е знак за края на дните. Да идва Христос, ще да приклюваме с този цирк. Обърнахме живота на простотия. Ядене, пиене и секс това са нашите богове, няма кой да ни търпи.

34

Анонимен

преди 2 дни

А ония *** дето се изгавриха с Тайната вечеря минаха с едно извинение. Бах ти сатанистката *** долна.

33

мак

преди 2 дни

Със забулени спортистки какво ще правим? Или те са по-специални и за тяях няма правила?

32

Бачо Ванко

преди 2 дни

Религиозно преследване са тези правила.

31

Козарчето Салил

преди 2 дни

Тая федерация да го ***......

30

Недоумявам!

преди 2 дни

Значи онези могат в Европа, посред бял ден да се д*пят насред улицата, защото джамията не ги побирала, а християнинът няма право да се прекръсти преди да извърши нещо важно, от което зависи кариерата и благосъстоянието му?!

29

Анонимен

преди 2 дни

Ако беше казал "Намасте", беше сихванал ръчичките и се бе поклонил НЯМАШЕ да е проблем, ннали?

28

Анонимен

преди 2 дни

Тотален дебилизъм е наказание за едно прекръстване...

27

Анонимен

преди 2 дни

Християнската религия се основава на чiфутската религия, тя е нейната първа ерес. Ако не вярвате помислете кой народ се споменава като богоизбран. Точно така. Християнство е бунтарство срещу римската империя, но в последствие е разраснало в цялата тази истерия, за какво. В какво точно вярвате като християни, че изключително жесток и деспотичен Бог е създал вселената ли. Ако сте ходили на училище ще знаете че божествената теория за произхода няма никаква достоверност.

26

Анонимен

преди 2 дни

Подвеждащо заглавие. Не са го наказали, заради това. Украинецът Олександър Хижняк се кръсти преди и след всеки мач, но не е наказан. Джокович също се прекръсти, но и за него нямаше наказание.

25

Анонимен

преди 2 дни

Какво е помогнало кръстенето на някого някога. Това е като храчене или оригване или псуване. Ексцентрични жестове внушаващи високомерно надмощие от страна на надут префърцунен ***. Инстинктивно задействане на програмиран рефлекс.

24

до 8

преди 2 дни

Чувам, че някой гепил от гърбоносите оръжия и боеприпаси. Баш до границата с Ливан. Пък онези с джапанките от Йемен гръмнали ракета насред Израел. Дерат гърбоносите само малолетните палестинци=

23

Обективен

преди 2 дни

Браво на човека, така се изповядва и отстоява светата православна вяра, за която са си дали живота безчислен сонм светци и наши предци! "ИМА ПРАВОСЛАВИЕ В БЪЛГАРИЯ, ИМА БЪЛГАРСКИ НАРОД, НЯМА ПРАВОСЛАВИЕ - НЯМА И БЪЛГАРСКИ НАРОД!" митр. Климент Търновски /Васил Друмев/