19

Мдамммммм....

преди 2 дни

Трябва откровено да призная, че Терзиев е прав - той вече прокара изключително ценната идея падналите клони след снеговалеж да се почистват над два месеца след събитието, после ремонтира осветлението в Южния, като смени крушките, а сега се радваме на идеята му вече четвърти месец да точи ремонта на надлеза за Бояна, който шумно ще обяви за завършен по Коледа, въпреки че този тип ремонти по света се извършват за броени дни. София наистина се превръща в град на ценни идеи! Мис Бони идеи!

18

Хаха

преди 2 дни

Ама каква физиономия има този кмет. Като потомък на политбюро ***!!

17

Анонимен

преди 2 дни

Да ,като последната идея да съобщите "посреднощ" на хората ,че ще е почивен ден за училища..Г-н Терзиев , в БГ администрацията и институциите и пълно с "калинки" не им се доверявайте за съвети , ако имате интуиция и нагласа за работата в такава община , доверете се на свои решения и поемате отговорност за това .Иначе подвеждащи "ИДЕИ" от "изпитани кадри" сме се нагледали още от соца ,правилните решения са в полза на обикновените хора ,можеше да се даде денят и на работещите ,нямаше да е загуба

16

Анонимен

преди 2 дни

НЕКА ИЗГОНИМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** В РУСИЯ И ИМ ПРЕМАХНЕМ ГРАЖДАНСТВОТО!

15

Анонимен

преди 2 дни

Да, лоши идеи.

14

Анонимен

преди 2 дни

"София винаги е била средище на разнообразни идеи, култури и традиции." Това е от 35 годни, а не "винаги". От много идеи заради самата дума "идея" стана територия за упражняване на "свободата на словото", че дано да произлезе идея, полезна за държавата.

13

Анонимен

преди 2 дни

София винаги е била средище на комунисти

12

да

преди 2 дни

и на розови еднорози

11

корекция:

преди 2 дни

Средище на iдиоти. Всеки, който се мисли за голяма работа отива в София и демонстрира на цяла България колко за нищо не става, после влиза в политиката и показва на цял свят, колко за нищо не става. Това е пътя на iдиота, повишаване в длъжност след всеки провал! :D

10

Анонимен

преди 2 дни

ХАХАХ И С ВСЯКА ГОДИНА ВСЕ ПО - ГЛУПАВИ И *** ИДЕИ

9

ceci

преди 2 дни

Добре де щом дневник мисли че "по-Tъnu" e много обидно, което съгласете се не е никак разумно, то да кажем че идеите в софия все по-малко се отличават с интелект или интелигентност. Което е нормално предвид отрицателният управленски отбор на който сме свидетели :)

8

Пешо Питанката

преди 2 дни

Альоууу...кметеее...не ми разправай приказки от Шехерезада,ами кажи кога ще е следващият Гей парад в София? Искам розовите понита,дъртитеПачаври и разпищолениТравестити да дефилират постоянно под прозорците ти и да ти пеят:"О соле мио да тиГОнабиьо изодзади ..."

7

ceci

преди 2 дни

И все по-*** идеи трябва да се отбележи... знам ли, да преместим столицата във Видин, хем Видин ще живне, хем тези лекенца ще се понапрегнат малко

6

стар комунист

преди 2 дни

Цялата тая пледоария ми взучи така:Дайте за да дадете ...много БЛЯ-бля...вятър и мъгла...

5

Георги Илиев Митев

преди 2 дни

Щом е ваш празник - на грабителите на кореняците софиянци от поколения следва , че идеите са ваши , а парите наши . Унищожихте всичко традиционно от векове на град София, рушите всичко ново и продължавате да ни ограбвате нас които сме от поколения софиянци .

4

мдааа...мухльовци...

преди 2 дни

Голи фрази без покритие !

3

Анонимен

преди 2 дни

До вчера комунист днес демократ-тотална нищета

2

Анонимен

преди 2 дни

И на гей паради!

1

Уха

преди 2 дни

Мега жалка картинка. Освен идеи за далавери с безогледна сеч на дървета за небостъргачи Ухото мой ли друго.