29

Кинти

преди 2 дни

Началника е прав за лекия вариант,но я го питайте една година от началото колко апартамента си купи на морето? Е той го изкара много леко този ковид.

28

Аз

преди 2 дни

Аз съм бременна и изкарах такова нещо, изключително леко. Сериозно ли препоръчват съмнителна ваксина, в вместо да се изкашлям 3 пъти, без температура, без нищо?!

27

Анонимен

преди 2 дни

уж ковида лек и не се усещал, а на затриха и извадиха хладилнитеакамиони и чували, че и пейки къртеха в парка и КПП-та слагаха, ах гиди тояжке - да ги зашиеш по ... тия сополанковци

26

Анонимен

преди 2 дни

То това е като вътре ли е или не.

25

Анонимен

преди 2 дни

Изобщо не се чудиш - не си болен, ама си с ковид. Както винаги е било.

24

Анонимен

преди 2 дни

А може ли да отслабна до XS размер от този Covid, без излишни симптоми и драми? Ще да е някакъв дълъг Covid това :)

23

В момента съм болен

преди 2 дни

От ковид.Вече 11 ден и съм без обоняние и вкус.Гърло не ме е боляло,направо към гърдите ме удари.Първия път го изкарах по-леко.. Пълно е с познати, които са болни,и тези които си правиха тестове за ковид,са положителни..А и децата като събраха сега,не ми се мисли

22

Asassin

преди 2 дни

Голям смях!!! А тези "медицински лица" се чудят как да ни баламосват и плашат, че както се вижда Планът не върви по план...Циркаджии!!

21

Анонимен

преди 2 дни

Щом се чудиш, значи не си болен. Айде къш с поредните опити за политико-здравен фашизъм.

20

Анонимен

преди 2 дни

"ХЕС е много лек - колебаеш се болен ли си или не си" .... "Всички ваксини са вече е в България. В началото на октомври ще направим пресконференция, за да напомним, че започва сезонът на ваксинациите" ЗА КАКВОА БЕЕЕЕ НАЛИ ДАЖЕ НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ СИ БОЛЕН ОТ НЕГО??? За какво ще се ваксинираш за това??? Защо изхвърляте пак милиони левове за тези "ваксини"!??

19

Анонимен

преди 2 дни

И при стария кови беше така! Настинка му казвахме едно време! Преди да измислят как да продават насила милиарди "ваксини" за настинка, чрез които да караш леката настинка като лека настинка! ПОРЪЧВАЙТЕ ОЩЕ ВАКСИНИ ЗА НАСТИНКА! А ние за децата ще събираме капачки!

18

Обективен

преди 2 дни

А многократно набодените, като другаря Кунчо Трииглений, се чудят дали са живи и за какво са живи, като са в безсъзнание.

17

Анонимен

преди 2 дни

др ЛоКумчев пак е разтегнал големия локум - когу плашкунтиш бре ашлааак

16

Анонимен

преди 2 дни

И аз рака се се чудя вече три години неваксиниран здрав спортуващ и с факе сертификат

15

Анонимен

преди 2 дни

Само ерудиран професионалист като д- р КуМчев може да си позволи да назове причинителя без да е доказан лабораторно.

14

aa

преди 2 дни

ваксинираните и те така се чудят, живи ли са умрели ли са

13

Анонимен

преди 2 дни

Леко го карат ваксинираните. Неваксинираните се тръшват на легло за една две седмици.

12

Анонимен

преди 2 дни

бегай крачета за нова доза от ваксоподобието

11

Анонимен

преди 2 дни

От ХЕИ Хасково до всички бюра в Министерство на здравеопазването този другар болен не виждал камо ли да е лекувал. Наистина след всички престъпления, които натвориха тези хорица вместо в затвора оново ипълзяват под свирката световните престъпници.Срам за продажните медии, които им дават форум

10

Анонимен

преди 2 дни

До ХемусЗа да може да се откраднат парите трябва да има болни или такива на които да им се каже че са болни и да ги "леккуват".