13

Нищо не разбрах

преди 1 ден

Какво точно иска тоя джигит? Да си ходи у тях просто? Ами, неа да стане.

12

Анонимен

преди 2 дни

В САЩ отдавна да са го осъдили поне на 120 г. затвор. Тук няма нищо неясно, уби две млади жени, че даже наскоро си отиде и майката на едната. Бог да я прости жената, но и тя се явява жертва тъй като този е отнел живота на дъщеря и, което тя не е преживяла.

11

Черните пантери ще

преди 2 дни

го порят в панделата, всеки ден по три пъти, докато му стане ауспуха като на ТИР, и ще им д-у-х-а, докато му избледнеят татуировките.Няма го дедо да му оправя бакиите

10

Нали така ?

преди 2 дни

Като едното нищо третата инстанция може да изкара дрогиращият се Семерджиев, че е невинен , защото той не е пил вино в ноща на катастрофата .От "независимите" съдии всичко може да се очаква.

9

Анонимен

преди 2 дни

кой им плаща адвокатите на тоя и на оня на дебора?????? тия трбва да са вътре до живот по бързата процедура с тия досиета.

8

Майора

преди 2 дни

Ало господа адвокати , явно за вас смъртта на две жени е нищо! А ако това се беше случило на вашите деца , пак ли ще искате оправдателна присъда!

7

ами лъга съда

преди 2 дни

кри улики , може божанов той да е поръчал . лобисите да му дадат по малко . да съдят адвокатите за нахалство . на навални ги съдят . хахахаха

6

Анонимен

преди 2 дни

Да върне делото а кой ще върне хората ?

5

До живот!

преди 2 дни

Сега съдът да увеличи присъдата на доживотен затвор без право на замяна! За назидание на всички , наркомани, алкохолици и убийци по пътищата !

4

Анонимен

преди 2 дни

Да не е бил онеправдан, горския.

3

опа

преди 2 дни

Хайде сега Касационния съд да увеличи присъдата на доживотен затвор без право на замяна....какви са тези присъди по 20г. за отнети два живота? Алооо я се съвземете бе!Да послужи за назидание на всички убийци летящи по пътищата пияни и дрогирани до козирката.

2

Анонимен

преди 2 дни

убиеца мястото му е в затвора

1

Кефят ме

преди 2 дни

Как яко дразнят народа точно преди изборите!