16

Анонимен

преди 2 дни

Като има такава пропаст, къде е мантинелата?

15

Алекс

преди 2 дни

Сега да се види в коя автошкола е взела книжка и да се направи проверка на качеството на обучение.Трябва да се направи база данни,от която да се вижда кои автошколи подготвят водачите си така,че да не допускат катастрофи.Така автошколите със слаба подготовка и висока аварийност на завършилите водачи,ще отпаднат от пазара.

14

без тротинетки

преди 2 дни

не ми давай за пример сащ, пълен майтап са, а тая 18 годишната, вие кажете - трябва ли да оцелее?

13

Гиб Мелсън

преди 2 дни

Мичтата на всяко момиче и момче на 17 в България е да вземе книжка на 18 и да се изший като вземе книжката. Гледат какво правят другите и децата бързо се учат. Полицаите си вземат заплатките на точна дата всеки месец. Няма кой да им дава зор. Превенция нулева. Тяхната задача е само ако Винету бъде застрашен в София моментално да се изстрелят към София и да го пазят и да бият протестиращите. Няма ли протести лайф ис лайф, на на на на, лайф ис лайф, от заплатка до заплатка.

12

Анонимен

преди 2 дни

А къде е мантинелата :)))

11

Повиквателна за мола

преди 2 дни

Драги момчета и момичета, преди да предприемате шофиране моля Ви , оставяйте си телефоните в багажното отделение на повереният Ви автомобил. Рискът да претърпите ПТП , ако приемете моят съвет намалява драстично.

10

Хемус

преди 2 дни

Момата е била в тик-ток,така стават белите

9

До 2

преди 2 дни

Могат и на 14г да карат с учебно разрешително и ако са с пълнолетен придружител който има книжка.

8

До 2

преди 2 дни

В САЩ вземат шофьорски книжки на 16 години. На 18г имат право да гласуват а на 21 се водят пълнолетни и вече могат свободно да си купуват алкохол и цигари. Там почват от рано да карат защото без кола не може да се живее. То и тука вече стана така. Без кола все едно не си човек. Не можеш нищо да направиш освен да си пропиляваш времето и живота в чакане по автобусни спирки и гари или да даваш луди пари за таксита когато ти се наложи нещо спешно.

7

Анонимен

преди 2 дни

До Анонимен, байно в САЩ карат от 16г. Някои кифли и 30г. да карат курс-пак са неспасяеми, пример онази дето успя да преобърне автобус.

6

да не кара

преди 2 дни

неволята учи . да се лекува с мигрантите . сега ще я карат да плаща 40 процента докторите . после за рехабилитации 100 бона .

5

z-rock

преди 2 дни

Дано се оправи детето!

4

Анонимен

преди 2 дни

Щом тия дето не могат да си напишат имената са окопирали таксиметровите фирми, правете си сметка как се "изкарва" книжка в България...

3

Анонимен

преди 2 дни

До Анонимен 1 Е как кой, алчните инструктори. Проблема с пътната безопасност трябва да започне от школите и хората провеждащи изпитите.

2

Анонимен

преди 2 дни

ПЪЛНОЛЕТИЕ ТРЯБВА ДА Е КАТО В САЩ - ОТ 21 Г. НАВЪРШЕНИ!!!И ТОГАВА - КНИЖКА И ДИСКОТЕКА СЛЕД 22 Ч.

1

Анонимен

преди 2 дни

кой им раздава книжки като флаери не знам, но ефекта се вижда