34

Анонимен

преди 2 дни

БСП стана кошче за стари отпадъци.

33

Анонимен

преди 2 дни

По-добре да гласувам директно за ГЕРБ и ДПС, отколкото за ментетата социалисти ии оригиналните мафиоти-олигарси от събралите се стари отпадъци, които се представят за Ново.

32

ПУТИН РАЗЦЕПИ БСП

преди 2 дни

ДЕЦАТА- В ЕВРОПА И САЩ..... ДЪРТИТЕ - ПО ЦЯЛ ДЕН ВЪЗХВАЛЯВАТ ПУТИН И РАМЗАН КАДИРОВ

31

г-жа Лъжа:

преди 2 дни

На крива ракета и Космоса и пречи ! Не можеш да стъпиш и на малкото пръстче на Първанов !

30

THE BEST

преди 2 дни

До vale_karoВаня Григорова не е била от БСП. Не сте разбрали смисъла на думите ми - искам да кажа, че БСП застана зад нея по време на изборите за кмет на София. И сега щеше да спечели от нейното присъствие, ако беше в БСП. А те само се карат с нея....

29

Анонимен

преди 2 дни

Ти не го разцепи, а го унищожи !!! Свършила си работата за която ти платиха добре, отива в Гърция и отмаря в хотела дето купи, а недей се показва по медийте.

28

Анонимен

преди 2 дни

Първанов провали своя проект,сега дойде да провали и БСП!

27

Анонимен

преди 2 дни

Няма по-голям позор от този бивш президент да се кадидатира за депутат!! Много вожд, а индианците измряха, кой ,КОЙ ще ги вкара в Парламента!

26

Техноимпекс

преди 2 дни

Нине....надиплени те МИЛИОНИ...къде ги криеш Спецове се интересува...

25

Ина

преди 2 дни

Да, бе да! Все някой друг е виновен! Лая през цялото време и на практика - абсолютно нищо! Манталитет на самовлюбен ръководител с гръмки обещания, но с нулева компетентност, а такива има много назначени , дори да им искат оставка или сами да си ги подадат, после рият да останат на поста. Някои успяха, но на тази женица не ѝ проявява.

24

vale_karo

преди 2 дни

До THE BEST Та от кога Ваня Григорова е член на БСП? Те за това сме на този хал ,от много знаене.

23

червени борби

преди 2 дни

БСП побърка червените баби :)))))

22

Анонимен

преди 2 дни

Арменския поп беше, а хисарския поп му помогна

21

Анонимен

преди 2 дни

НИНОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С БСП. ТЯ Е ЧЛЕН НА НОВО НАЧАЛО КЪДЕТО ПЕЕВСКИ Е АСХОЛ.

20

Анонимен

преди 2 дни

Ей ,един свестен човек не се появи ,че да поведе хората както си му трябва и хорат да му вярват,все едни и същи до кога.За закон за лустрация.

19

БОГ

преди 2 дни

АЗ СЪМ ДЪРЖАВАТА!БЪЛГАРСКАТА ДС ФАШИСТКА ВЛАСТ Е НЕЛЕГИТИМНА!СЪПРОТИВА НАРОДЕ!!!

18

Анонимен

преди 2 дни

На кой му пука кой? Браво от мене! Хубаво са направили.

17

Ако всички са на

преди 2 дни

мнение, че Нинова е разсипала БСП, а Нинова твърди друго, о има два варианта. Или лъже или не лъже. Клоня към първия вариант.

16

THE BEST

преди 2 дни

Не е сигурно кой разцепи БСП - Нинова ли, Първанов ли... Но е права, че ново начало със стари лидери и фигури не става. Обаче Нинова е виновна да няма нови лица в БСП. А по мое мнение и поне наполовина за разделението в БСП. Понеже тя поведе "война" с Президента Румен Радев и Ваня Григорова. А те двата са положителното в БСП за последните 15 години. Плюса на БСП е, че издигна техните кандидатури и застана зад тях на изборите. Но Нинова "скара" БСП и с Президента и с Ваня Григорова.....

15

Анонимен

преди 2 дни

Първанов работи в тясно сътрудничество с изнудвача на цял един народ- Ахмет Доган.Той лансира и Станишев, човека предал държавата на един турски главатар.Като цяло БКП, а после и БСП са опозорени партии заради топлите им отношения изобщо с исляма.