13

Анонимен

преди 1 ден

"не са като нас с инфлация от 0,1 % за авгъст.Яко лъжат нашите спецове,само и само да си изпълнят задължението да ни набутат в ЕС" - Хайде да назначим теб за "спец" и ти да правиш статистиките, съгласен ли си? Ти изобщо поне средноаритметична стойност знаеш ли как се изчислява? Знаеш ли какво означава статистика? А инфлация? А процент? Предполагам познанията ти по горе изброените теми са свързани най-вече с разговорите ти с таксиджиите на стоянката. Там всички сте от професор нагоре, нали?

12

Анонимен

преди 2 дни

не са като нас с инфлация от 0,1 % за авгъст.Яко лъжат нашите спецове,само и само да си изпълнят задължението да ни набутат в ЕС

11

IT Pro

преди 2 дни

Преди седмица се върнах от Гърция, взех 16 литра туба топ качество зехтин от магазинче в Уранопули за 150 евро, на частно без документи от производител 5 литра пластмасова туба супер качество за 50 евро. В Метро промоционална цена за бутилка 1 литър с произход "EU" - разбирай бъркоч от какво ли не 23 лв.

10

Анонимен

преди 2 дни

Е, как бе, те не бяха ли в еврозоната? Пропагандаторите нали обясняваха как ще потекат реките от мед и масло в еврозоната. Айде Гърция са там, могат да демонстрират как се забогатява.

9

до 1

преди 2 дни

До Не ги мислете,по-големи мрънкачи от българите няма,не си знаете парите и имотите,а все ревете и се преструвате на бедни,вас никой няма да ви мисли,въшливи с пари сте и вече целия свят го разбра,така че колкото и да хленчите никой не ви вярва

8

АЗ

преди 2 дни

Малиии , гръците че умрат от глад ! А , при назе - пей сърце , домати по 7лв , сиренье - 25 килото !!!

7

Анонимен

преди 2 дни

Да л.апат салам народен 5 лева килото :)))

6

През куро ми е

преди 2 дни

Малаките имат кинти, да се оправят.

5

А нас тука

преди 2 дни

ни баламосвате, че инфлацията била ниска :D Симпатяги, ей!

4

а, да

преди 2 дни

не ревем на чужди гробища! Да си гледаме в нашата паница, че положението хич не е розово1

3

Хърсев

преди 2 дни

Скоро ще видите каква инфлация ще има и тук

2

Политкоректен

преди 2 дни

Ми ще ползвате българско олио. То скоро и ние ще можем да правим зехтин - със затоплянето на климата маслините вече се хращат и в Южна България. Така че няма страшно.

1

Не ги мислете

преди 2 дни

елините, те винаги намират начини да са на далавера, ако че непрекъснато реват за щяло и нещяло