8

Анонимен

преди 2 дни

До Анонименс местната съдебна система и МВР дето могат да те изкарат престъпник номер 1 за норматив по показания на първия срещнат побългарен индиец, всеки нормален човек ще духне с 200 при условие че е заплашен от доживотен затвор.

7

Муамар Осман КОПТСКИ

преди 2 дни

В устата сперминта на ЛЮТВИ МЕСТАН а в дирника сперминта на РЕДЖЕП ТАЙП ЕРДОГАН е пледиращият за невинен червен марксист Илиян Тодоров кандидат ако излезе от затвора да сменя Принц Салман начело на Саудитска Арабия то ест КЛАСИКАТА БКП тире ЦСКА е този убиец

6

Анонимен

преди 2 дни

Съд и затвор за Румяна Чаналова

5

Анонимен

преди 2 дни

Наглец!!! Някой насила ли го е карал да бяга и да се укрива? Не стуга, че се укри, а сега мрънка, че не бил присъствал!!!! Каква наглост!!!!

4

Анонимен

преди 2 дни

Защо? Да не би на новоизлюпени дискотечни касапи да са им дали по-малка присъда? Не се учудвам в тая ***...

3

Реалист

преди 2 дни

Сата НАТО може и да е краен, ама в случая е по-скоро прав по случая. Нападат го, защото е по-слаб физически от тях, унижават го. Ами, както казват - всеки си намира майстора. Съжалявам за загиналите, не е това начина, ама в крайна сметка ако не бяха го нападнали, щяха да са живи и здрави. И мен са ме нападали без причина, причиниха ми средна телесна повреда, а после нападателите гордо разправяха пред следователя какво са направили, а съда не им направи нищо. В България правосъдие няма!

2

Бау

преди 2 дни

Ако ви нападнат хулигани, ще пищите и се надявате някой като Илиан да ви помогне, а не да избяга благоразумно за себе си и да изстави компанията на бой и поругаване! В подобна ситуация ритаха едно студентче от Сливен и то почина!

1

Бау

преди 2 дни

Пилича на Зеленски!