86

хахаха

преди 1 ден

Пак ли статия бе? Почнете да четете Отче наш, повече полза ще имате.

85

блааааа

преди 2 дни

отдавна са надминали тия цени...само това мога да Ви кажа

84

Анонимен

преди 2 дни

В Бургаската народна република е пълно с крепостници, колхозници и пияници. Там да си вложиш парите си и пълна минавка!

83

@@@

преди 2 дни

Ваканционен имот си купих преди 17 години и въобще не съжалямам.Тогава си купих вила на край на града в който живея, тогава се водеше лозе с къщичка.Там си почивам най-добре и е на точно 5 минути от вкъщи, лошото е че вече е квартал на града от 5 години и се настроиха от местните велможи къщи тип прогимназия с дувари 2 метра, но все още се трае и е хубаво на въздух в двора.

82

Анонимен

преди 2 дни

До Лили - какво ще видим, Лили? Според мен нищо особено. Четох новите изисквания на БНБ - много шум за нищо. Според мен няма да се отразят на пазара. Каквото е в момента, това ще си бъде и след "новите" изисквания на БНБ. А какво е момента на пазара - никой не знае. Нашият пазар е непрозрачен, защото е доминиран от измамата. Всеки крие, лъже и маже. Сделки се изповядвали на всякакви цени, ама не и на реалните. НАП проблеми с тази работа няма, общините също нямат проблеми... Ех, живот, живот...

81

Лили

преди 2 дни

Сега ще видите какво ще стане от другия месец БНБ като въведе новите изисквания. Няма да може да тегли кредит кой и да е и ще падне търсенето.....

80

Анонимен

преди 2 дни

До до 75-ти, Хммм, - това с данъците е вярно, но то има друга предистория. Качествената обществена услуга (здравеопазване, сигурност, инфраструктура и т.н.) се осигурява с пари. Затова и в целия западен свят данъците са високи. И данъчните служби са особено упорити, когато става въпрос да си приберат тяхното. Самият Ал Капоне е осъден заради данъчни прстъпления. При нас е рай. Ниски данъци. Всички са щастливи до момента, в който ти потрябва обществена услуга. И тогава казваме "няма държава".

79

Анонимен

преди 2 дни

Има още много да поскъпват жилищата докато стигнат средните цени за Европа. В западна Европа, Нидерландия, Франция, Германия....там средните цени на апартаментите са между 3500 и 5900 Евро на квадрат в зависимост от локацията.

78

до 75-ти, Хммм,

преди 2 дни

по-свързани са от колкото си мислиш. Висок външен дълг = високи данъци. Данъчната служба в САЩ (IRS) е пословична в това отношение. Високи данъци, значи по-малко личен разполагаем доход, а по-малък личен разполагаем доход е по-нисък стандарт. Това, че малцина са станали милиардери, не може да се отнесе към цяла държава.

77

тр

преди 2 дни

Естествено, че ще плюете и по статията, и по живота по крайбрежието. Болшинството от народа ни е от вътрешността на БГ, като малки са висяли пред панелния блок и не знаят какво е да растеж свободен на плажа. Живет в Сф и Пловдив, защото са роби на заплата, защото не могат да си позволят да излязат от там. Освен това цял живот са или под наем, или ще изплащат жилище и така не могат дори да си мечтаят да купят имот край морето. Не до нехаресване, а до нямане.

76

Ivo

преди 2 дни

Какво значи, само банки и брокери купуват ??За какво са им ?Е, какъв е провлема, човек да си живее във Пловдив и 3 пъти да ходи до Гърция и два пъти на планина, но имайки възможност да прави добра заплата там ?

75

Анонимен

преди 2 дни

До до 70-ти, Интересно - външният дълг на една страна няма много общо с благосъстоянието на индивида, който живее в тази страна. Ти ако печелиш добре и можеш да си позволиш къща, два автомобила, стабилна годишна отпуска и т.н. - какво ти дреме държавният дълг какъв е? И обратно - ако живееш в нищета, ама Асен Василев (или друг финансов министър, Влади Горанов или който да е) ти казва, че държавният дълг е супер - това по-добре ли е за теб? Затова ти казвам - пропаганда.

74

2к на квадрат?

преди 2 дни

В тази гето ***?!Безумието е пълно.

73

Анонимен

преди 2 дни

В София вече са над 1700 на квадрат, но само банки и брокери купуват. Обикновените хора купуват само старо строителство, но много рядко, защото цените са като в Манхатън.

72

до 70-ти, Интересно,

преди 2 дни

а външния дълг на САЩ и той е съветска пропаганда? И ако не живеят на кредит, от къде толкоз дълг?

71

Анонимен

преди 2 дни

Фейк нюз.Почти всяка година на юг от Бургас по Черноморието има потоп с жертви.А на север волно ветрове.Сезонът тази година бе 2 месеца.Обслужващ персонал със заразни болестите от азиатските бандустани.В много селище по морето ,от Румънската,та чак до Турската граница,няма пречиствателни станций.Да Ви са честити имотите по ***.*** Народ,слаба Държава.

70

Анонимен

преди 2 дни

ще стане какво в Американистан - здравата си се накълвал със съветска пропаганда!

69

Анонимен

преди 2 дни

До Хи хи до 63 - аз никакви съвети не давам. Само теб посъветвах къде да намериш апартаменти по 10 хил.долара.

68

Съвсем скоро ще

преди 2 дни

стане какво в Американистан - раждаш се на кредит, учиш на кредит, живееш на кредит и накрая завещаваш кредит на децата и внуците си.

67

Хи хи до 63

преди 2 дни

Значи казваш ти нямаш топ локейшън, ама даваш съвети на тия с топ локейшъните как и за колко да си продават имотите ?!